РЕМЕСКАР / REMESKAR СИЛИКОНОВ СТИК ЗА БЕЛЕЗИ 5,4ГР

0 0 0 0 0

РЕМЕСКАР / REMESKAR СИЛИКОНОВ СТИК ЗА БЕЛЕЗИ подпомага процеса на заздравяване на нови и стари белези, придобити в резултат на операции, изгаряния, ухапвания от насекоми, акне, наличие на стрии и др. Силиконовият стик Ремескар образува тънко и незабележимо покритие на базата на силикон, което осигурява подходяща микросреда за заздравяване на белега, докато запазва естествените нива на влажност на кожата.remeskar-silikonov-stik-za-belezi-5,4gr

porychai-onlaine-sega

 

Технологията на това медицинско изделие изглажда и омекотява тъканта на белега, с което помага за избледняване и заличаване на новите и старите белези. Силиконовият стик Ремескар може да бъде използван като превантивна терапия върху затворени рани, с цел да се намали образуването на белези или след лечение с лазер.

Remeskar представлява иновативно откритие в терапията на белези. Същевременно е противостареещ продукт, на базата на силикон, PVA бета-глюкан и UV защита.

Ремескар стик предлага силиконова терапия срещу белези, под формата на удобен стик. Стикът е лесен за употреба, може да се използва в движение и е подходящ за всички области по лицето и тялото. Стикът за белези е невидим и може да се прилага дори и под грима.

Начин на употреба:

Внимателно прочетете приложените инструкции преди използвате Ремескар. Областта на белега трябва да е цялостна, почистена, суха, както и да няма останала коричка. При първа употреба отворете стика и махнете предпазната капачка. Ремескар стикът трябва да се нанася нежно върху засегнатата област, както и около контура на белега. Не втривайте прекалено усърдно, тъй като това няма да увеличи ефективността.

Прилагайте Ремескар два пъти дневно за период от 2 до 3 месеца.

Употребата без наблюдение при деца под 6 годишна възраст не се препоръчва. Посъветвайте се със специалист, преди да използвате този продукт при деца под 1 година.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява под 30 градуса.

Опаковка: 4,5гр.

Производител: Medner BV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *