Регулатпро Хиалурон / Regulatpro Hyaluron 20 флакона

0 0 0 0 0

Регулатпро Хиалурон / Regulatpro Hyaluron е растителна, изцяло натурална хранителна добавка с мощно анти-ейдж действие за поддържане на гладка и стегната кожа, за здрава коса и нокти. Регулатпро е изключителен еликсир на младостта от д-р Niedermaier Pharma.

regulatpro-hyaluron

Ефективността на продукта Регулатпро Хиалурон се крие в силата на чистия натурален ферментирал течен концентрат от отгледани свежи плодове, ядки и зеленчуци. Концентратът е добит чрез каскадна ферментация на съставките – патентован процес. Този метод е подходящ за извличане на есенцията на растението, която предава на Регулатпро уникално ефективните му свойства.

Многобройни научни изследвания потвърждават резултатите. Благодарение на каскадната ферментация, чрез която се приготвят продуктите Регулатпро, тялото може бързо и лесно да усвои ценните защитни съставки и важните хранителни вещества от изходните суровини. Това от своя страна позволява да се разгърне напълно техният регулиращ, засилващ и антиоксидантен потенциал. Снабдена с важни хранителни вещества отвътре, кожата е събудена за нов живот и ще блесне в нова, безупречна красота.

Регулатпро Хиалурон съдържа Regulatessenz  + естествен витамин С, биотин, цинк, естествен силициев двуокис (кварц), мед и растителна хиалуронова киселина.

Ползотворни ефекти от Регулатпро Хиалурон са:  нежна и гладка кожа,     здрави нокти, еластична съединителна тъкан, жизнена коса и по-силна имунна система.
Начин на употреба:
Приемане на 20ml дневно (1 флакон) сутрин или между храненията, с вода.
Препоръчителен прием – 6 седмици. Първите положителни резултати могат да се забележат след 3 седмици.
Регулатпро Хиалурон е продукт с висока толерантност и може да бъде приеман за продължителен период от време.
Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на недостъпно за малки деца.

Производител: д-р Niedermaier Pharma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *