ЛАБОРАТОРИИ КУИНТОН / QUINTON LABORATORIES продуктова гама

0 0 0 0 0

ЛАБОРАТОРИИ КУИНТОН / QUINTON LABORATORIES създават 4 изключителни продукта:

Дермо спрей Кожен аерозол за пряко приложение върху кожа.

Totum Спорт – Всички необходими минерали в разтворима форма.

ХипертоникОригиналната морска плазма.

ИзотоникМорска плазма разредена с изворна вода.

products_banner-quinton

Quinton Дермо спрей

Кожата е изключително чувствителна бариера между вътрешната и външната среда и е част от човешкото тяло. Кожата ни служи като основен резервоар за вода. В същото време е най-пряко изложена на неблагоприятни външни условия. Всяка промяна в свойствата на кожата е свързана с риск от загуба на пропусквателни и защитни възможности, което от своя страна може да доведе до сериозни метаболитни нарушения. В последно време, замърсяването на външната среда с химикали, както и електромагнитното натрупване, могат да променят нормалното функциониране на кожата.

quinton-dermo-spray

porychai-onlaine-sega

Съставки:
Натурална морска вода от океана приготвена по технологията открита от Рене Кинтон.
Спрей 150 мл: морската вода 90 мл, вода: 60 мл.

Опаковка:

Спрей 150 мл, продуктът няма пряк контакт с металната опаковка и работния газ във флакона.

Дозировка:
Нанесете от два до шест пъти дневно върху засегнатата област.

Приложение:
Спреят може да се използва във всяко положение.  Неговият анатомичен дифузер позволява адекватно третиране на повредените участъци от кожата. Може да се използва за  почистване на кожата, като овлажняващ лосион, база за грим, препарат за сваляне на грим, лосион против слънчево изгаряне, афтършейв лосион и лосион за почистване на кожата преди някакъв вид третиране на кожата. Проведени са различни изследвания, подкрепящи използването на морската вода при различни кожни проблеми. Въпреки че продуктът Quinton Dermo Action спрей не е предвиден за ползване за лечение на болести, а по-скоро за почистване и хидратиране на кожата, проучванията открояват полезния ефект на морската вода върху кожата, дори и при различни видове възпаления и раздразнения.

Подгответе флакона в позиция OPEN.
Поставете го на разстояние 10 см от засегнатата област.
Натиснете  и  почистете.
Quinton дермо да се използва за ежедневна грижа за кожата.

Тотум спорт / Totum sport

TOTUM Спорт е единственият продукт, който съдържа 78 електролита, необходими за оптимално хидратиране.

quinton-totumweb_NEW

porychai-onlaine-segaПодобрява издръжливостта, жилавостта и представянето при върхови натоварвания. Не съдържа захар, консерванти, стероиди, анаболи и забранени субстанции. Използва се от състезатели в цял свят преди , по време и след състезания и тренировки.

Когато спортувате поради физическото натоварване и потене се губят минерали, което на практика означава, че се уморявате по-бързо и ставате по-податливи на наранявания. Без правилното хидратиране на мускулите ни те не могат да работят както трябва. Затова TOTUM Спорт е проектиран да достави необходимите минерали, за да се гарантира оптимално възстановяване на спортистите.

quinto-info_info_bgКаквo са електролитите и с какво са полезни.

Електролитите са минерали в организма, които имат електрически заряд. Те се намират в кръвта, урината и телесните течности. Поддържането на баланса на електролитите е от съществено значение за оптималното функциониране метаболизма. Някои енергийни напитки съдържат до четири или пет електролита. TOTUM Спорт е единственият продукт, който може да предостави всички природни елементи от периодичната таблица на Менделеев (т.е. 78 минерала), които са 100% напълно и лесно усвоими. Това означава, че TOTUM Спорт хидратира по-добре от други хранителни добавки на пазара.

Бързо заместете минералите и микроелементите, които губите чрез изпотяване по време на интензивно упражнение и тренировка. Totum Sport е най-добрият начин да подготвите тялото си преди и по време на всеки спорт. Това е напълно естествен продукт, без добавки, консерванти, добавени захари или оцветители.

quinton-tabla_periodica21_bgКуинтон Хипертоник / Quinton Hypertonic

quinton-hyper-g-1

porychai-onlaine-sega

QUINTON хипертоник е естествена морска вода,  извлечена от областите, които френският биолог Рене Кинтон е диагностицирл през 1907 г. Този разтвор включва целия спектър йонни морски минерали (микроелементи) в органична форма, които са резултат от “флората и фауната”. Това е биологичен (органичен) продукт,  получен чрез студено микрофилтрация.
Произвежда се от морската вода, която се изпомпва в диапазона от 10 метра над дъното до 30 метра от повърхността (зона на проникване на слънчевата светлина) от областите, изброени  в оргиналния протокол на Рене Кинтон от 1904 г. и се филтрира със специални филтри 0,22 микрона. Изследванията в Université Internationale dе lа Mer (Университета в Ница) показат значението на тези места,  където се изпомпват морска вода,  както в областта на сигурността така и за чистотата на продукта.

Морската вода се обработва чрез микрофилтруване като се използва и за охлаждане,  което създава оригиналната концентрация на хипертоничен разтвор – морски плазма. Продуктът е произведен  в абсолютно стерилни условия – Клас 100 (Европейската фармакопея).

Ампули Quinton Хипертоник се приготвят в стерилна среда, без контакт с метал, при температурата до 40 градуса.

Молекулярният баланс на морската вода се запазва по време на целия технологичния процес.

Препоръчва се за хора, които се подлагат на тежки физически натоварвания.
Оптималната доза е  от 1 до 4 ампули на ден. При възстановяване след тежки  и при автоимунни заболявания до 6 ампули на ден.

 

Съставки:
Натурална прясна морска вода, третирана само със студена микрофилтрация при спазване на оригиналната технлогия на Рене Кинтон, бактериологично чиста, естествено стерилна (26.22 <26.5 Ro ома / см 2 / см 45000.).

Свойства:
Бързо се създава среда за безупречна комуникация между клетките на човешкото тяло.
Повишава имунитета на човешкото тяло.
Активира и регулира метаболизма.
Целта е реминерализация и съживяване на тялото. Quinton Хипертоник съдържа само чисти и естествени полезни минерали, необходими за висока производителност и правилна функция на клетките и цялото тяло.

Усвояването на всички минерали, необходими за организама, помага за облекчаване на симптомите на много заболявания.

Противопоказания:
не

Нежелани реакции:

не

Прием с други лекарства:

Напълно съвместим с вашите рецепти.

Начална дозировка:

2 ампули Quinton Хипертоник сутрин преди хранене.
2 ампули Quinton Хипертоник обяд преди хранене.

Поддържаща дозировка:

1 ампула Quinton Хипертоник сутрин преди хранене.
1 ампула Quinton Хипертоник обяд преди хранене.
Значително помага при: физическо и психическо изтощение, анорексия, умора, депресия, остеопороза, ортостатична синкоп, хипотония, интензивни спортни натоварвания. Всички патологични дисфункции, свързани с йонните дисбаланс.

Куинтон Изотоник / Quinton Isotonic

quinton-isotonic-g

porychai-onlaine-sega

QUINTON Изотоник е студено микро филтрирана морска вода от планктонни области. Тя се разрежда с изворна вода, за да се достигне концентрацията на минерали в човешкия организъм. Запазва своя молекулярен баланс и характер “симбиозна среда” – един напълно естествен продукт – морска вода (плазма).

Продуктът се произвежда от морската вода в диапазона от 10 метра над дъното до 30 метра от повърхността (зона на проникване на слънчевата светлина) в областите, изброени  в оргиналния протокол на френския физиолог и биолог Рене Кинтон от 1904 г.  Проучванията в Université Internationale dе lа Mer (Университета в Ница), показват значението на тези места, както за безопасността така и за чистотата на продукта. Благодарение на почти идентичен състав със състава на вътреклетъчната течност в тялото, е естествен източник на необходимите минерали и микроелементи. Морската плазма прониква през клетъчната стена и подхранва клетките като по този начин подобрява тяхната комуникация и съответно функционирането на целия организъм.

При преработката се използва студена микрофилтрация. Оригиналната концентрация на хипертоничен разтвор се намалява до изотоничен разтвор като се смесва в точно съотношение с изворна вода. Продуктът е произведен в абсолютно стерилна среда – Клас 100 (Европейската фармакопея).

Ампулите Quinton Изотоник се приготвят в стерилна среда, без контакт с метал, при температурата до 40 градуса,  при стриктно спазване на оригиналния протокол на  Рене Кинтон. Молекулярният баланс на морската вода се запазва по време на целия технологичния процес.

Съставки:
Натурална прясна морска вода, третирана само със студена микрофилтрация при спазване на оригиналната технлогия на Рене Кинтон, концентрацията е намалена до изотоничен разтвор (9 ‰) с изворна вода – бактериологично чиста, естествено стерилна (26.22 <26.5 Ro ома / см 2 / см 45000.). Тя не е термично и химически обработена.

Опаковка:
30 флакона от 10 мл.

Свойства:
Помага изключително много за правилното клетъчното хранене и взаимната комуникация на отделните клетки.
Приемът на QUINTON Изотоник по време на лечение на  множествена склероза помага като  силен имуномодулатор.
Рехидратира – напълно естествено, ефективно и бързо. Включително и при бебета.
Храни директно клетките чрез извънклетъчната течност.
Регулатор на хомеостазата. Променя  вътрешната среда на организма към нормалното състояние.
Минералният й състав е в качествено съответствие с междуклетъчната течност.

Противопоказания:
не

Нежелани реакции:

не

Прием с други лекарства:

Напълно съвместим с вашите рецепти.

Клетъчна детоксикация:

QUINTON Изотоник поддържа равновесието при клетъчното хранене. Това се дължи на съдържанието на микроскопични йонни хранителни вещества от морски произход  и  факта, че той запазва същите пропорции на минерали, които могат да бъдат намерени в тялото ни.

Дозировка:
За оптимална доза може да се счита  една до шест ампули дневно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *