КУИНТЪН ХИПЕРТОНИК / QUINTON HYPERTONIC AB морска вода за пиене, 300 мл

0 0 0 0 0

КУИНТЪН ХИПЕРТОНИК / QUINTON HYPERTONIC AB морска вода за пиене представлява морска вода за пиене в нейното чисто състояние. Поради съдържанието на магнезий, Куинтън Хипертоник има свойствата да:

 • Поддържа електролитния баланс, нормалния енергиен метаболизъм и помага да се намали отпадналостта и умората;
 • Подобрява нормалната нервна система и психичните функции;
 • Подпомага синтеза на протеините и нормалното функциониране на мускулите;
 • Помага да се запазят здрави костите и зъбите;
 • Подпомага процеса на деленето на клетките.

quinton-hyper-g-1

porychai-onlaine-sega

КУИНТЪН ХИПЕРТОНИК / QUINTON HYPERTONIC има две основни предназначения:

 • Морската вода регенерира – подпомага възстановяването на организма;
 • Астенични и депресивни състояния.

 Морската вода Куинтън Хипертоник регенерира – подпомага възстановяването на организма

Хипертоничната питейна вода „Quinton“ съдържа всички естествени минерали и микроелементи, необходими за правилното функциониране на клетките ни, затова използването й е силно препоръчително при недостиг в организма на необходимите вещества за пълно възстановяване след заболяване и при висока степен на физически и психически стрес.

Напредъкът в областта на молекулярната физиология и биохимия показва минерална идентичност на двете течности (вътрешна среда и океанска вода) и техния общ произход. Тази идентичност позволява на тялото да избира или отхвърля по естествен начин това, от което се нуждае.

Функцията на Куинтън Хипертоник е да възстанови и реминерализира тялото във всеки един от случаите, когато то има нужда от максимума за получаване на всички елементи, необходими за повишаване на метаболизма. Quinton – океанската вода се използва за терапевтични цели, за незабавно възстановяване на тялото или за предотвратяване износването на организма при интензивен физически или психологически стрес.

Състав:

Качествен и количествен състав на океана, извлечен по метода на естествена студена микро-филтрация. Съдържа йони и минерали от океанската вода, разработени в съответствие с оригиналния протокол на физиолога Рене Кинтон.

Начин на употреба:

При физическа и умствена умора, анорексия, обща умора, депресия, ниско телесно тегло, остеопороза, синкоп, ортостатичен колапс, хипотония, интензивни спортни обучения, всяка патология, свързана с йонен дисбаланс.

Дозировка и приложение:

от 2 до 4 флакона на ден, в зависимост от симптомите.

Предпазни мерки: 

Препоръчва се лекарско наблюдение по време на дълги периоди на прием във връзка с присъствието на Na+: хипертония, бъбречна недостатъчност, диета без натрий, йод непоносимост и др.

Астенични и депресивни състояния

Quinton Хипертоник е океанска вода – естествен продукт, от 1897г., демонстриращ своята ефективност при лечението на физическото и психическото изтощение и депресия. При промените в психическото и физическото състояние – патология, с която лекарите се сблъскват всеки ден, хипертоничната Океанска вода се смята за естествен и ефективен начин да се противодейства на това явление, като се възстановяват всички клетъчни хранителни вещества.

Ако пациентът има симптоми на астения или депресия, морската вода Куинтън Хипертоник трябва да се използва по следния начин:

 • отварят се 2 ампули и съдържанието се изсипва в чаша;
 • не трябва да се смесва с други течности, не трябва да се приема с храна;
 • течността се държи в устата в продължение на 1 минута, преди да се погълне;
 • повторете тази процедура два пъти на ден, сутрин и вечер, докато се почувствате по-добре;
 • желателно е приемът да продължи най-малко един месец. Във всички случаи се препоръчва да се поднови за срок от три месеца.

Препоръчителна доза: от 1 до 6 ампули на ден.

Опаковка: опаковка, съдържаща 30 ампули

Производител: Лаборатории Quinton

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *