Профертил за жени / PROfertil female диетотерапия за жени Ленус Фарма / Lenus Pharma

0 0 0 0 0

Профертил за жени / PROfertil female представлява храна за специални медицински цели, предназначена за диетотерапия при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), желаещи да забременеят. Добавката Профертил предоставя адаптирани нутриенти за диетотерапия на поликистозен овариален синдром и помага на женското тяло да се подготви за бременност. Съдържащите се нутриенти в Профертил за жени са внимателно подбрани, с цел да се създадат оптималните предпоставки за успешно зачеване и поддържане на здрава бременност при жени с поликистозен овариален синдром.

profertil

Поликистозният овариален синдром (PCOS) представлява комплексно нарушение с различни специфични симптоми, които включват проблеми с менструалния цикъл, като например липса или слаб цикъл и увеличено окосмяване от мъжки тип, затлъстяване, акне и косопад, нарушен въглехидратен метаболизъм, високо кръвно налягане и повишени нива на липиди в кръвта. Също така жените с PCOS по-често се диагностицират с метаболитен синдром и диабет тип 2, както и с автоимунно заболяване на щитовидната жлеза – тироидит на Хашимото.

Състав:

1 мека капсула Профертил съдържа омега-3 мастни киселини 500 мг.
1 таблетка Профертил съдържа фолиева киселина 800 мкг., селен 70 мкг., коензим Q10 30 мг., витамин Е 30мг., катехини от екстракт от зелен чай 4 мг., както и глициризин от екстракт от женско биле 12 мг.

Дозировка:
Приемайте по 1 мека капсула и 1 таблетка дневно с достатъчно количество течност по време на или след хранене. За повече информация се консултирайте с вашия лекар.

Предупреждения:
Да се използва под лекарско наблюдение. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема или да промените препоръчаните указания за употреба. Профертил за жени не е пълноценна храна, не е подходящ за употреба като единствен хранителен източник.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, защитено от светлина, под 25°C.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Производител: Ленус Фарма / Lenus Pharma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *