ПроКомбо бейби / ProCombo baby пробиотик за бебета и малки деца

0 0 0 0 0

Разстройствата в нормалната работа на стомахчето често са сигнал за нарушен баланс между „добрите“ и „лошите“ бактерии. За да бъдат победени „лошите“ бактерии бързо, ПроКомбо Бейби осигурява максимално количество „добри“ помощници – цели 2 млрд. пробиотични бактерии, които успешно се справят с опасните неприятели.*

procombo-baby

профлексон

*Редица клинични проучвания доказват способността на пробиотичните бактерии, вложени в ПроКомбо Бейби, да потискат развитието на патогени.

ПроКомбо Бейби е с уникална формула от три пробиотични щама (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus), които заедно работят синергично и осигуряват поддържане на равновесието на чревната флора при кърмачета и малки деца и подкрепят дейността на стомашно-чревния тракт (СЧТ). Възстановява нарушения баланс на чревната микрофлора, избягва смущенията в дейността на стомашно-чревния тракт, вследствие на антибиотично лечение, спомага за стомашно-чревни неразположения и подобрява естетвения имунитет.

Тези съчетани пробиотични бактерии са разработени от известния швейцарски производител Principium BSI, SynBalance® и са преминали през редица клинични тестове, доказващи техните качества. Благодарение на своята устойчивост на киселинната среда в стомаха и на жлъчните соли, те достигат червата невредими. Там се прикрепят и успешно колонизират чревния лумен, в резултат на което безпрепятствено проявяват своите благотворни ефекти.

Процесът на възстановяване на баланса на чревната микрофлора е много по-ускорен. Разстройствата в нормалната дейност на СЧТ често се дължат на свръхразвитие на патогенни (болестотворни) бактерии в червата. Доказано е, че SynBalance® Lactobacillus reuteri (LR) и SynBalance® Lactobacillus acidophilus (LA) потискат развитието на „лошите“ бактерии, което е предпоставка за по-бързо възстановяване баланса на чревната микрофлора и за дългосрочното му поддържане. Също така, проведено „in vivo“ проучване свидетелства, че SynBalance® LA модулира по-здравословен начин човешката чревна флора, като повишава количеството на „добрите“ бактерии от типа Lactobacillus и Bifidobacterium.

Лечението със силни лекарства понякога крие много рискове за дейността на СЧТ (особено при децата). Предвид наличието на щама SynBalance® Lactobacillus rhamnosus (LRh), който е резистентен към някои от най-разпространените антибиотици, ПроКомбо Бейби е особено подходящ за поддържане на нормалната работа на СЧТ при прием на антибиотици, като избягва нежеланите ефекти от антибиотиците.

Малко известен е фактът, че 70-80% от имунитета на човешкото тяло е обусловено от СЧТ, т.е. здравото коремче означава здраво дете. Клиничните изследвания показват, че SynBalance® LRh, LR и LA проявяват способността да инхибират /потискат някои възпалителни молекули в човешкото тяло, като същевременно с това подпомагат производството на други – анти-възпалителни молекули. Това определя имуно-модулиращия ефект на ПроКомбо Бейби и способността му да поддържа естествената способност на тялото да отговаря на атаки, поддържайки добрият имунитет на организма.

Дозировка: 5 капки дневно.
Да се разклати добре преди употреба. Препоръчително е дозата да се взема наведнъж по едно и също време всеки ден. По възможност, 30 минути преди първото хранене. Капките могат да се добавят към мляко, чай, и други течни храни. Капките не трябва да се добавят към горещи напитки или храни.

СЪСТАВКИ: препоръчвана доза за дневен прием от 5 капки (0,17 ml): Комбинация от лактобацили (Lactobacillus) SynBalance® – 30,8 тд.
Лактобацилус рамнозус (SynBalance® LRh) > 1,0 млрд. CFU;
Лактобацилус реутери (SynBalance® LR) > 0,5 млрд. CFU;
Лактобацилус ацидофилус (SynBalance® LA) > 0,5 млрд. CFU. Допълнително съдържа: антиоксидант: токоферол – обогатен екстракт.

Производител: Principium BSI, SynBalance®

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *