Пробиотик Пърлс / Probiotic Pearls YB Woman за здравето на стомашно-чревната и вагиналната флора, 30 перли

0 0 0 0 0

Пробиотик Пърлс / Pearls  YB Woman предоставя ефективна комбинация от микроорганизми, поддържаща здрава микрофлора върху стомашно-чревната и вагиналната лигавица на деликатния женски организъм. Пробиотикът Пърлс съчетава синергично действие на три вида лактобацили – Lactobacillus acidophilus, L. Rhamnosus и L. plantarum. Продукта се предлага в удобна опаковка от 30 бр. перлени капсули.

probiotic-pearls

Всяка мека капсула доставя на стомашно-чревния тракт поне 1 млрд жизнеспособни пробиотични бактерии, като трислойното покритие на капсулите не позволява микроорганизмите да бъдат унищожени от стомашните сокове, а гарантира за високата им бионаличност в тънкото и дебелото черво, където са необходими. Това качество отличава пробиотика Pearls YB Woman от други продукти с подобен състав.

Продуктът е подходящ за жени във всяка възраст, особено при млади жени, при които храненето най-често е небалансирано, чревната и вагиналната флора са със силно променлив състав и свръх употребата на храни и напитки влошават състоянието на лигавиците.

Пробиотик Пърлс / Pearls YB Woman е подходящ също при стомашно-чревни неразположения от почти всякакъв тип, както и при често рецидивиращи гъбични и бактериални вагинози, (изключение: при болест на Крон, автоимунни или ракови заболявания, е необходима консултация с лекар!). При обилен месечен цикъл пробиотиците помагат за по-бързото възстановяване на загубените нутриенти чрез подобряване абсорбцията им от храната.

Начин на приложение:

Пробиотикът Пърлс е създаден предимно за жени. Допринася за поддържане на нормална флора и вагинално здраве, както и за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и пикочо-половата система.

Забележка:

В случай че приемате медикаменти, изписвани с рецепта, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба на пробиотика. Продукта не трябва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение:

По 1 капсула на ден, с вода или сок. Може да се приема със или без храна. Капсулата да не се дъвче, нито пък се троши.
Съхранение:

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида:

Виж опаковката.

Съдържание в 1 таблетка – дневна доза:
Патентована смес от пробиотици 1млрд CFU 1млрд CFU
Лактобациликус  ацидофилус
Лактобациликус  рамнозус
Лактобациликус плантарум

Производител: Ензиматик Терапи ( Enzymatic Therapy ) , САЩ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *