Прегнакер / Pregnacare сироп за жени при и по време на бременност

0 0 0 0 0

Прегнакер сироп

Pregnacare е най-популярната добавка за бременност на Обединеното кралство и майките й се се доверяват когато планират бременност или вече са бременни. Прегнакер е научно разработена формула със 18 важни витамини и минерали, включително 400mcg фолиева киселина и 10mcg витамин D, точните нива, както се препоръчват по време на бременност. Pregnacare Прегнакер сироп е внимателно разработен от експерти, така че всички нива на съставките са в рамките на допустимите нива за бременност и са умерени, а не излишни.
Експертна течна храна за майката и бебето

Прегнакер сироп е разработена като алтернатива формат добавка за тези, които могат да имат затруднения при преглъщане на таблетки или просто предпочитате течен формат. Предоставяне е идеална алтернатива на таблетките, с чудесен вкус на портокал течността е нежен към стомаха.
Препоръчителна ниво на фолиева киселина и витамин D

Министерството на здравеопазването на Великобритания препоръчва всички жени, които планират бебе трябва да вземе добавка, която съдържа 400mcg на фолиева киселина от началото на се опитват да заченат, докато 12-та седмица на бременността. Това е точното количество фолиева киселина, съдържаща се в Pregnacare Liquid.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *