Порексан / Porexan за памет и концентрация 60 таблетки

0 0 0 0 0

Порексан / Porexan е хранителна добавка, чието предназначение е да разширява кръвоносните съдове. Оказва благоприятен ефект върху кръвообращението и оросяването на мозъка и крайниците. По този начин подпомага паметта и концентрацията. Porexan допринася за нормалното функциониране на сърдечната, нервната и имунната системи.

porexan_big

Хранителната добавка Порексан съдържа комбинация от селен и гинко билоба, заедно с витамини В5 (пантотенова киселина) и В6 (пиридоксин). Влияе благоприятно на оросяването на мозъка и крайниците, подсилва паметта и концентрацията.

Активни съставки:
1 таблетка Порексан съдържа: селен 100mcg, гинко билоба 100mg, витамин В5 6mg, витамин В6 1,4mg.

Дозировка:
1 таблетка дневно.

Предупреждения:
Порексан е хранителна добавка, но не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема Порексан при свръхчувствителност към някоя от съставките.
При прием на антикоагуланти, предстояща операция или бременност, е необходимо да се консултирате с вашия лекуващ лекар, преди употреба. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура до 250C, на недостъпно за деца място.

Гинко билоба се използва в терапия срещу проблеми с паметта и оросяването. Лабораторни изследвания доказват, че съставката гинко билоба подобрява кръвообращението, като разширява кръвоносните съдове и намалява слепването на тромбоцитите.  Съвременни проучвания добавят също, че гинко билоба защитава нервните клетки, засегнати от заболявания.

Селенът е важен елемент за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Микроелементът е много важен антиоксидант и спомага за предпазване от оксидативния стрес и забавяне стареенето на клетките. Селенът оказва благоприятно въздействие при сърдечни проблеми, астма, лош холестерол, нисък имунитет,  способства сперматогенезата и намаляването на риска от артрит.

Пантотеновата киселина е водоразтворим витамин, чиято основна роля е да участва в производството на енергия за клетките. Този витамин регулира дейността на нервната система и моторната функция на червата. Също така е необходим за поддържането на кожата и лигавиците в добро състояние и спомага за зарастването на раните.

Пиродиксинът помага на голяма част от системите в човешкото тяло да функционират:(имунната, кардиоваскуларната, храносмилателната, мускулната и нервната система). Витамин В6 е необходим за правилното развитие и функциониране на мозъка, както и за производството на хормоните серотонин и норепинефин, които засягат настроението.

Производител: Тийм Про АД, България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *