КОМПЛЕКТ Фито Фитоеликсир / Phyto Phytoelixir: Крем x30 мл + Маска x50 мл + Масло x10 мл

0 0 0 0 0

Комплектът на козметичната марка Фито/ Phyto, Фитоеликсир / Phyto Phytoelixir е изключителна грижа за сухата и увредената коса, включена в три уникални продукта: PHYTOELEXIR Крем-балсам, PHYTOELEXIR маска и SUPREME масло.phyto_mini_modele_trousse_phytoelixir_cheveux_ultra-secs_1

Фитоеликсир крем-балсамът е с интензивно подхранващо действие, нежно почиства, хидратира и възстановява основните липиди на кожата. Създаден е по уникална нежна формула, алтернатива на стандартните шампоани със съдържание на агресивни и дехидратиращи почистващи съставки. Няма съдържание на разпенващи агенти и сърфактанти. Препоръчително е да се редува с шампоан Phytoelixir.

Състав:

– Масло от макадамия, което е изключително богато на мастни киселини и витамин Е, с подхранващи и реструктуриращи свойства. Капсулирано в хроносфери, маслото се освобождава постепенно с течение на времето, като възстановява основните липиди и осигурява дълготрайна защита;
– Восък от нарцис, действащ в сърцевината на косъма за незабавно подхранване и мекота на косата;
– Екстракт от сапонария (70%), подпомагащ за нежното почистване на косата и скалпа.
Начин на употреба:

►За експресна грижа: Нанесете с нежен масаж върху мокра коса, масажирайте скалпа и разнесете по дължината на косата. Добавя се малко количество вода до образуване на емулсия за по-лесно и равномерно нанасяне на продукта. Изплакнете след 2-3 минути.

►За интензивна грижа: Нанесете с нежен масаж върху суха коса, като първо втривайте в скалпа сектор по сектор и после по дължината и краищата на косата. Изплакнете след 2-5 минути.

Малко количество от маслото се впръсква върху дланите и се разнася по дължината и краищата на суха или влажна коса. Може да прилагате ежедневно. Не е необходимо изплакване.

SUPREME Масло осигурява дълбоко подхранване и лесно стилизиране на гъсти, сухи и непокорни коси. PHYTO HUILE SUPREME маслото е формулирано с 99% естествени активни съставки. Маслото е с изцяло естествен аромат без съдържание на силикон.

Състав:

Уникална формула, комбинираща масло от анато с антиоксидантно действие, масло от макадамия с подхранващи и регенериращи свойства и растителен сквален, предпазващ косата от дехидратация.

Начин на употреба:

Малко количество от маслото се впръсква върху дланите и се нанася по дължината и краищата на суха или влажна коса. Може да се прилага ежедневно. Без отмиване.

PHYTOELEXIR Маска е подхранваща маска за много суха коса. Тя е с богата текстура, като интензивно и цялостно възстановява и хидратира в дълбочина и трансформира дори и най-сухата и пореста коса. Не е желателно много сухата коса да се измива повече от 2-3 пъти седмично. Продуктът е без съдържание на силикон и парабени.

Състав:

– Масло от макадамия, което е изключително богато на мастни киселини и витамин Е, с подхранващи и реструктуриращи свойства. Капсулирано в хроносфери, маслото се освобождава постепенно с течение на времето, като по този начин възстановява основните липиди и осигурява дълготрайна защита на косата;
– Восък от нарцис, действащ в сърцевината на косъма за незабавно подхранване и мекота на косата;
– Екстракт от сапонария, подпомагащ нежното почистване на косата и скалпа.

Начин на употреба:

При фина и тънка коса: Нанасяйте върху влажна коса по дължините и краищата. След 2-3 минути косата се разресва и изплаква.

При гъста коса: Нанасяйте върху влажна коса по дължините и краищата. След 5-10 минути косата се разресва и изплаква.

Продуктът следва да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място!

Производител: Laboratoires Phytosolba,Франция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *