ФИТО ФИТОКОЛОР / PHYTO PHYTOCOLOR Боя за Коса №5NC Меден, лешников, светлокафяв кестен, ФИТО / PHYTO

0 0 0 0 0

ФИТО ФИТОКОЛОР / PHYTO PHYTOCOLOR Боя за Коса №5NC Меден, лешников, светлокафяв кестен на френската марка ФИТО / PHYTO представлява дълготрайна боя за всеки тип коса, която предлага траен и естествен цвят, мекота и стилен блясък. Боята Фитоколор комбинира високи технологии и проучвания на растителни екстракти за постигане на блестящ и траен цвят и има 100%-во покритие на белите коси от първото нанасяне, гарантиращо дълготраен цвят.

phyto-phytocolor-coloracao-permanente-5nc-castanho-claro-avela

Серията PHYTOSOLBA COLOR от Фито са бои за коса, които са формулирани, така че да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алергии. Те са много лесни за употреба и имат кремообразна текстура, която лесно и равномерно се нанася от корените до краищата на косата. Препоръчва се преди боядисване да се прилага HUILE D’ALÈS за защита на косата и скалпа. Предлага се в Цвят 3G тъмен кестен.

Състав:

Растителните пигменти, съдържащи се в боите за коса PHYTOSOLBA COLOR са използвани от древни времена поради оцветяващите си свойства: индийско дърво, бразилско дърво, брош, кореопсис и жълтуга. Високата концентрация във формулите на боите Фитоколор осигурява изключителен блясък и естествен цвят. Обогатени са с растителни екстракти, подхранващи в дълбочина, защитават и хидратират косата и й придават блясък и мекота.

Всяка опаковка съдържа: 1 лосион (60 ml), 1 оцветяващ крем (40 ml), 1 балсам за след боядисване, 1 чифт ръкавици.

Начин на употреба:

►Лосионът и оцветяващият крем се смесват и разклащат добре до пълно хомогенизиране. Сместта се нанася върху косата кичур по кичур.
►След около 30 мин. косата се изплаква обилно.
►Нанася се защитния крем за след боядисване върху цялата коса.
►След 2 минути се изплаква обилно.
►Боите за коса PHYTOSOLBA COLOR могат да се ползват на всеки 4-5 седмици.

Боите за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът Фито Фитоколор не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с черна къна могат да повишат риска от алергия. Само за външна употреба. Съхранявайте далече от източници на светлина и горещина, както и от достъпа на деца.

Производител: Laboratoires Phytosolba,Франция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *