ФИТО ФИТОКОЛОР / PHYTO PHYTOCOLOR Боя за Коса №3G Студен тъмен кестен, ФИТО / PHYTO

0 0 0 0 0

ФИТО ФИТОКОЛОР / PHYTO PHYTOCOLOR Боя за Коса №3G Студен тъмен кестен на ФИТО / PHYTO представлява дълготрайна боя за всеки тип коса, предлагаща траен и естествен цвят, мекота и стилен блясък. Боята Фитоколр комбинира високи технологии и проучвания на растителни екстракти за постигане на блестящ и траен цвят и е със 100%-во покритие на белите коси от първото приложение, гарантиращо дълготраен цвят.

phyto-color-permanent-10029

Серията PHYTOSOLBA COLOR от ФИТО са бои за коса, формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алергии. Боите са много лесни за употреба и имат кремообразна текстура, която лесно и равномерно се нанася от корените до краищата на косата на вашата коса. Препоръчва се преди боядисване да се прилага HUILE D’ALÈS за защита на косата и скалпа. Предлага се в Цвят 3G тъмен кестен.

Състав:

Растителните пигменти, съдържащи се в боите за коса PHYTOSOLBA COLOR, са използвани от древни времена, поради оцветяващите си свойства: индийско дърво, брош, бразилско дърво, кореопсис и жълтуга. Високата им концентрация във формулите осигурява изключителен блясък и естествен цвят. Обогатени са с растителни екстракти, които подхранват косъма в дълбочина, защитават и хидратират косата и придават блясък и мекота.

Всяка опаковка съдържа: 1 лосион (60 ml), 1 оцветяващ крем (40 ml), 1 балсам за след боядисване, 1 чифт ръкавици.

Начин на употреба:

►Лосионът и оцветяващият крем се смесват и разклащат добре до пълно хомогенизиране. Сместта се нанася върху косата кичур по кичур.
►След около 30 мин. косата се изплаква обилно.
►Нанася се защитния крем за след боядисване върху цялата коса.
►След 2 минути се изплаква обилно.
►Боите за коса PHYTOSOLBA COLOR могат да се ползват на всеки 4-5 седмици.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът ФИТО ФИТОКОЛОР не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с черна къна могат да повишат риска от алергия. Само за външна употреба. Съхранявайте далече от източници на светлина и горещина, както и от достъпа на деца.

Производител: Laboratoires Phytosolba,Франция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *