Перфектил платинум колаген/Perfectil Platinum Collagen Витабиотикс / Votabiotics за коса 10 дози

0 0 0 0 0

Перфектил платинум колаген/Perfectil Platinum Collagen за коса е специално разработена формула от съставки за подхранване на косата отвътре – инозитол, висококачествен хидролизиран морски колаген, масло от семена на касис и амино киселини. Колагенът Перфектил платинум осигурява 5000мг висококачествен хидролизиран морски колаген (тип 2), който е лесно смилаем и бързо абсорбиращ се от организма. Перфектил платинум има инофативна формула, доставяща аминокиселини, инозитол и масло от семена на касис – това е естествен източник на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. perfectil-za-kosa

В състава на Perfectil Platinum Collagen Hair влизат също биотин, селен и цинк, които допринасят за поддържане на нормалното състояние на косата, както и мед, който поддържа нормалната пигментация на косата.

Перфектил Платинум колаген за коса включва в състава си специално подбрани витамини и минерали. Това число са биотин, който допринася за поддържане на нормалната кожа, както и селен и цинк, които поддържат нормалното състояние на ноктите.

Колагенът за коса Перфектил Платинум е специално проектиран от експертите на Витабиотикс / Vitabiotics, като част от ежедневната грижа за красива и подхранена коса. Препоръчва се допълнителното използване на таблетките / капсулите Перфектил.

Перфектил платинум колаген за коса се предлага в удобна опаковка с 10 индивидуални напитки със страхотен вкус, всяка от които съдържа дневна доза за прием. Няма съдържание на глутен, без добавени захар, сол или мая. Няма изкуствени подсладители, аспартам или захарин.

Начин на употреба:

Приема се по 1 доза дневно след основното хранене. Преди употреба, разклатете добре бутилката.

Предупреждения:

Перфектил Платинум за коса е хранителна добавка, но не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. В случай че сте под медицинско наблюдение, бременна или кърмите, както и  ако страдате от хранителни алергии, е редно да се консултирате с лекар, преди употребата на продукта.

Съхранявайте при температура под 25°С на сухо и недостъпно за деца място.

Опаковка: 10 дози х50мл.

Производител: Витабиотикс / Vitabiotics

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *