Парусан / Parusan стимулиращ шампоан за жени при оредяваща коса и косопад 200 ml

1 0 0 0 0

Парусан / Parusan стимулиращ шампоан за жени е с уникална концентрирана формула на активни стимулиращи вещества, насочен за дифузен (равномерен) косопад. Шампоанът Парусан съдържа множество висококачествени съставки: биотин, L-аргинин, витамин Е и AnaGain екстракт, които са специално проектирани, за да спрат загубата на коса и да ускорят капилярната прежда във фаза на растеж.

ParuSan-sampon-stimulator

Основните ефекти на шампоанът Парусан са стимулиран кръвообращението на скалпа, насърчаване на изхранването на скалпа с хранителни вещества и ускоряване на капилярните прежди във фаза на растеж.

Начин на употреба:

Parusan стимулиращ шампоан се прилага върху кожата на главата, престоява върху скалпа в продължение на 2-3 минути, след което се изплаква обилно с вода. Подходящ е за ежедневна употреба. В допълнение, препоръчва се редовната употреба на енергизиращ тоник Parusan, за по-добър резултат.

Съставки:

Parusan стимулиращ шампоан е концетрат от активни вещества, които подхранват корените на косата. Наред с множеството ценни съставки (биотин, L-аргинин, витамин Е), Парусан шампоанът съдържа специален екстракт, който намалява косопада и ускорява растежа на косъма. Това е потвърдено в проучване за косопада.

Опаковка: 200 ml.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *