КОМПЛЕКТ Avene Tolerance extreme Емулсия x50 мл + Спрей с термална вода x50 мл

0 0 0 0 0

Комплектът Авене Толеранс Екстрим включка Емулсия х50мл. и Спрей с термална вода х50мл. Авене емулсията е предназначена за хидратиране и успокояване на чувствителна и свръхчувствителна кожа. Авене спреят с термална вода е специален хидратиращ продукт, със съдържание на термална вода, подходящ за чувствителна, свръхчувствителна, алергична или раздразнена кожа.

avene-tolerance-pack

Авене Толеранс Ексрим емулсията е създадена от френската козметична компания Авене / Avene, предназначен да хидратира и успокои чувствителна и свръхчувствителна кожа. В състава му се включва термална вода от Авен, която оказва благотворно действие върху вашата кожа. Емулсията се предлага в удобна опаковка от 50мл.

Състав:

Avene Aqua, сквалан, бехелов алкохол, каприлова / капринова триглицеридите, глицерин, натриев Акрилатите / C10-30 алкилакрилат кросполимер, Aqua.
Не съдържа: Консерванти, Парабени, Аромати.

Начин на употреба:

Нанасяйте крема сутрин/вечер върху добре почистено лице и шия.

Авене спрей с термална вода е уникален хидратиращ продукт, със съдържание на термална вода, взета директно от термалния извор. Спреят на Авене е предназначен за чувствителна, свръхчувствителна, склонна към алергии и раздразнена кожа. Термалната вода Авене запазва всички нейни свойства да успокоява, омекотява и предпазва кожата от алергии. Авене спрей с термална вода създава усещане за мекота, чистота и дълготрайно предпазване на кожата. Спреят на Авен е подходящ след процедури, при зачервявания на лицето, раздразнения върху кожата, след продължително излагане на слънце, както и при зачервяване на бебешкото седалище, след дегримиране, бръснене, спорт, епилация и пътуване.

Състав:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) GAS : Nitrogen

Начин на употреба:

Напръсква се фина струя от Термалната Вода върху кожата и се оставя да подейства за няколко минути, след което внимателно се подсушава. Може да се използва толкова често, колкото е необходимо. Флаконът не се разклаща преди употреба!

Продуктите следва да се съхраняват на сухи и недостъпни за деца места!

Производител: Pierre Fabre Dermatologiques France

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *