КОМПЛЕКТ ACNE OUT ДВЕ В ЕДНО БИОТРЕЙД / BIOTRADE

0 0 0 0 0

Комплектът ACNE OUT Две в Едно на Биотрейд включва Acne Out активен лосион х60мл. + Acne Out измивна пяна за лице х200мл. Акне Аут две в едно е уникално решение на проблема с акнето в две стъпки.

pack-biotrade-acne-out-cleansing-face-foam-and-active-lotion

профлексон

Акне аут активен лосион на Биотрейд се използва като средство за третиране на кожа, страдаща от леко и умерено тежко акне с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето. Лосионът Acne out е подходящ за мазна кожа, податлива на чести проявяващи се бактериални инфекции. Съдържа уникална формула ефективно влияеща на омазняването. Лосионът предотвратява появата на черни точки и пъпко по кожата, и включва антибактериална съставка с широкоспектърно действие.

Лосионът Акне Аут може да бъде поръчан онлайн в сайта на аптеката:biotrade-acne-out-active-lotion

профлексон

Състав:

патентован мощен антибактериален комплекс

Начин на употреба:

При кожа, страдаща от младежки пъпки, фоликулити и врастнали косми след обезкосмяване,  лосионът Акне аут се нанася два пъти дневно върху цялата засегната зона с обилно напоен памучен тампон до успокояване на кожата и пълното й заздравяване.

Ако пъпките са единични, лосионът се нанася 3-4 пъти дневно само върху тях.

Непосредствено след почистване на лицето, гърба и деколтето, при козметична употреба на Acne Out Активен лосион е задължително поне 2 – 3 пъти дневно в първите два дни след процедурата.

Акне аут измивна пяна за лице на Биотрейд премахва излишния себум. Измивната пяна Acne out е подходящ за проблемна мазна кожа, склонна към зачервявания. Пяната премахва замърсяванията от лицето, сърбежа и възпаленията. Няма съдържание на парабени, алкохол и сулфати. Измивната пяна е подходяща за всеки тип кожа и се предлага в удобна опаковка от 200мл.

Измивната пяна Акне Аут може да бъде поръчана онлайн в сайта на аптеката:biotrade-acne-out-cleansing-face-foam

профлексон

Състав:

Млечна киселина – има хидратиращо и почистващо действие.

Начин на употреба:

Намокрете кожата и нанесете нужно количество пяна. Нежно масажирайте и след това обилно изплакнете с вода. За предпочитане е употребата на измивна пяна Акне аут да бъде сутрин и вечер.

Продуктите следва да се съхраняват на сухо и недостъпно за деца място!

Производител: БИОТРЕЙД / BIOTRADE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *