КОМПЛЕКТ А-дерма / A-derma Exomega емолиентен – Крем x400 мл + Пенещ се гел x200 мл

0 0 0 0 0

Комплектът А-дерма Екзомега / A-derma Exomega включва емолиентен крем х400мл. + емолиентен пенещ се гел х200мл. Кремът на А-дерма се грижи за тялото като редуцира дълготрайно сухотата при много суха и атопична кожа. Емолиентният гел на А-дерма предлага всекидневна хигиена и грижа за склонна към атопия и много суха кожа.

pack-a-derma-exomega-emolient-cream-and-cleansing-gel-moussant

А-дерма / A-derma Exomega емолиентен крем се бори със сухата и склонна към атопия кожа. Емолиентният крем D.E.F.I е подходящ за кърмачета, деца и възрастни. Кремът осигурява универсална стерилна емолиентна грижа с растителни съставки, съдържащ есенциални компоненти за облекчаване на атопична и много суха кожа. Текстурата му е кремообразна и изключително приятна. Консервантите не са нужни на кожата, тъй като те се използват за стабилизиране на формулата. Затова е от особен интерес да се запазят само основните съставки, намаляващи сухотата и успокояващи атопичната и много суха кожа. с А-дерма Екзомега емолиентен крем това вече е възможно, тъй като кремът не съдържа парабени, консерванти и аромати. Предлага се в удобна опаковка от 400мл.

Състав:

Основни съставки на А-Дерма Екзомега Емолиентен Крем D.E.F.I:

  • Кълнове от Овес Rhealba®, успокояващи реакциите на раздразнения на кожата;
  • Филаксерин® – комплекс от Омега-6 есенциални мастни киселини и оригинална активна съставка, индуцираща филагрин – благоприятстващ възстановяването на кожната бариера;
  • Витамин B3, благоприятстващ възстановяването на кожната бариера.

Начин на употреба:

Нанася се по 1-2 апликации на ден, като след всяка употреба се отстранява излишното количество продукт от отвора на капачката и тубата се затваря. Капачката може да промени цвета си с времето, но това не засяга качеството на продукта. За да излезе продуктът, може да се наложи да се приложи малко по-силен натиск върху тубата в сравнение с класическа туба, което е нормално.

А-дерма Екзомега Емолиентен пенещ се гел представлява измивен продукт под формата на гел, предлагащ ежедневна хигиена и грижа за склонна към атопия и много суха кожа. Емолиентният гел А-дерма образува приятна пяна и хидратира кожата още под душа. Гелът може да се използва върху лицето и тялото. Екзомега Емолиент пенещ се гел е адаптиран продукт за хигиена и представлява идеално решение за склонна към атопия и много суха кожа. Предлага се в икономична опаковка от 500мл.

Състав:

  • Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba®, облекчаващи раздразненията и успокояващи кожата;
  • нежна измивна база pH 5,5 – деликатно почистващ кожата;
  • Филаксерин®, уникална комбинация от 2 съставки, извлечени от пчелно млечице (10 хидроксидеценова киселина) и от масло от вечерна иглика, богато на Омега 6 мастни киселини (запазва естествената кожна бариера);
  • Глицерин – хидратиращ кожата.

Начин на употреба:

Гелът се разпенва под душа, с леки масажни движения на влажна кожа. Изплаква се и се подсушава без търкане. Може да се използва върху лицето и тялото.

Продуктите следва да се съхраняват на сухо и недостъпно за деца място!

Производител: Pierre Fabre Dermatologiques France

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *