Отслабване с шуслерови соли – наистина се получава

0 0 0 0 0

Отслабване с шуслерови соли – наистина се получава

Отслабването с шуслерови соли е много популярно и при някои хора се постигат много добри резултати. Приемът на шуслерови соли не носи риска за организма, затова си струва веднъж да опитате отслабване с шуслерови соли. Храненето с нискокалорични храни, както и спорта не винаги се отразяват върху загубата на тегло, но с употребата на шуслерови соли, процесът на отслабване може да има голям успех.

otslabvane-shuslerovi-soli

Как човек може да отслабне с шуслерови соли?

Мнението и опитът за „Отслабване с шуслерови соли„ при много хора са различни. Някои са постигнали много добри резултати с него, при други е довело до определено отстраняване на шлаки и по-добро самочувствие, но не и до значителна редукция на теглото. Едно нещо е сигурно: Само този, който веднъж е пробвал отслабването с шуслерови соли, може също да знае дали методът за него е подходящ или не.

Често собственото тяло има недостиг от различни минерални соли, спъващи отслабването или в най-лошия случай дори могат да го предотвратят. При отслабването с шуслерови соли тези недостатъци може да се коригират и след това да се проведе една много успешна диета.

В зависимост от собствените физически нужди, при отслабването могат да бъдат от полза различни видове шуслерови соли: №4 Kalium Chloratum, №9 Natrium Phosphoricum и № 10 Natrium Sulfuricum. Всяка от тези соли има нейното собствено позитивно въздействие, което може да бъде полезно за един здравословен режим. Шуслерова сол № 4 намалява наднорменото тегло чрез облекчаване на вълчия глад и отвеждане на отпадните вещества. Шуслерова сол № 9 помага за намаляване на свръхоксидацията и действа срещу образуването на целулит. Шуслерова сол № 10 подпомага метаболизма на мазнините, бори се с подпухналостта и засилва жаждата за вода.

Шуслерова сол № 1 – крем Дара – укрепва съединителната тъкан и кожата. Шуслерова сол № 11 – крем Дара – укрепва функциите и забавя стареенето на кожата. Тази комбинация увеличава възможността за една много успешна диета без нежелания йо-йо ефект.

Отслабване с шуслерови соли – дозировка:

Приемайте шуслеровите соли, съгласно инструкциите, за да има успех. Продължителността на прием за траен резултат е поне 2 месеца, ежедневен прием по 5 таблетки от всяка сол. Може да се ориентирате като използвате ТЕСТА за шуслерови соли на сайта на Аптеки Дара https://aptekadara.com или на https://aptekadara.com/shusler-salts-test/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *