Оксилик / Oksilik мощен антиоксидантен комплекс Ворваг Фарма / Woerwag Pharma, 20 капс.

0 0 0 0 0

Оксилик / Oksilik е хранителна добавка – мощен антиоксидантен комплекс на  немска фармацевтична компания Ворваг Фарма / Woerwag Pharma, борещ се срещу свободните радикали. Оксилик защитава клетките от оксидативен стрес и подпомага имунната система, благодарение на комбинацията от провитамин А, витамин С, витамин Е, ликопен и селен, което оказва благотворно въздействие върху здравето и комфорта на Вашето тяло.

oxilic

профлексон

Оксилик / Oksilic, освен че защитава клетките от оксидативен стрес, също така и подпомага имунната система, податлива на натрупване на свободни радикали.

Това става с помощта на съдържащите се в състава му:

  • Витамин С, Е, ликопен и селен – мощни антиоксиданти;
  • Витамин А, С и селен, които подпомагат имунната система и помагат на организма да бъде по – устойчив на инфекции.

Състав:

Една капсула Оксилик съдържа: про-витамин А – 2мг., отговарящ на витамин А – 333мкг., Витамин С – 300 мг., Витамин Е – 36мг., Селен – 50мкг., ликопен – 2мг.

Дозировка:

Препоръчителна дневна доза – 1 капсула по време на едно от основните хранения.

Предупреждения:

Оксилик/Oksilic е хранителна добавка. Не трябва да се превишава препоръчваната дневна доза. Оксилик не е заместител на разнообразното хранене.
Oksilic не трябва да се приема при хипервитаминози А и Е. Всички активни съставки на Оксилик съществуват в човешкия организъм, затова страничните ефекти на продукта могат да се проявят само при неговото предозиране. В много редки случаи може да се наблюдава непоносимост към някоя от активните съставки или помощните вещества в състава на капсулата. В случай че след приемането на Оксилик установите поява на обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето или недостиг на въздух, преустановете приемането на препарата и се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

Опаковка: 20 капсули

Производител: Ворваг Фарма / Woerwag Pharma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *