Нукс Нуксурианс ултра флуид / Nuxuriance ultra флуид за околоочен контур и устни Нукс Париж /Nuxe Paris

0 0 0 0 0

Нукс Нуксурианс ултра флуид за околоочен контур и устни е глобален продукт, предназначен за всеки тип кожа. Успешно премахва тъмните кръгове и подпухването. Обогатен е с Bi-флорални клетки от шафран и бугенвилия (Bougainvillea), с иновативна активна молекула с таргетирано продължително действие.  Това е реална революция, стимулираща производството на нови основни клетки, възстановяващи структурата на кожата.

nuxe

С употребата на Nuxe Nuxuriance флуид кожата около очите и устните се заглажда и омекотява. Бръчките в зоната около устните и околоочния контур са видимо са намалени.

Съдържание: Съдържа 94,6% съставки с натурален произход, без парабени.

Начин на употреба: Нанесете Nuxuriance Ultra® Global Anti-Aging Eye и Lip Cream сутрин и / или вечер върху кожата около очите и устните.

Изпомпайте от флакона по една дозичка от продукта и го разпределете между средните пръсти на всяка ръка. Използвайте средния пръст за изглаждане на долните и горните клепачи, които работят навън и поддържайте с натискане в продължение на 3 секунди. Повторете 3 пъти. Стиснете двете вежди едновременно. Повторете процеса по-горе, като работите към външната страна на окото. Повторете 3 пъти. Използвайте средния пръст за изглаждане на горната и долната устна, първо в едната посока, после в другата. След това издърпайте ъглите на устните си нагоре и поддържайте налягането в продължение на 3 секунди. Повторете 3 пъти.

ПроизводителНукс Париж /Nuxe Paris

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *