Назодрил / Nasodrill назален спрей за промиване на носа

0 0 0 0 0

Назодрил / NasoDrill спрей е предназначен за промиване на ноздрите и се използва допълнително при хронични и рецидивиращи инфекции, като ринит или възпаление на лигавицата на носа и гърлото. Сернистата вода има много значителен ефект върху носната лигавица чрез ликвидация и отстраняване на секрети. Също така Нозодрил допринася за облекчаване на симптомите на локално възпаление и подобряване на механизма на защитата на лигавицата на носа.

nasodrill spray

профлексон

Начин на действие
Промивайте носната лигавица с термална вода Люшон /Luchon/, богата на сяра. Нозодрил е асептично решение без добавени консерванти. Признат продукт за по-специални хронични възпаления. Микро дифузия: Спрейт не е агресивен при отстраняването на излишната слуз и патогените от носа. Поддържа контакта на частиците на сяра с лигавицата. Апликаторът е много подходящ за употреба както при възрастни и деца, така и дори при кърмачета.

Как се използва

Назодрил срей е медицинско устройство. Внимателно прочетете етикета и инструкциите за употреба.

Свойствата на сярната термална вода изтънява и улеснява отстраняването на секрети, помага за обеззаразяване на носната лигавица, възстановява носната лигавица, допринася за по-добро хидратиране и попълване на нормалната слуз, реабилитира естествените функции на носната лигавица.

Композиция на сярна термална вода и натриев хлорид. Без добавена консерванти. Флакон – инертен газ носител: азот, без контакт с продукта.

Употреба

С цел да се измие носа, използвайте назалният спрей всеки път, при необходимост, с впръскване за 2-3 секунди във всяка ноздра. Повторете процедурата от 1 до 3 пъти дневно. При кърмачета и малки деца: да предизвика изхвърляне на секрети от нослето.

Опаковка: 100ml.

Производител:Pierre Fabre Medicament

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *