Масло за естествен загар Бразилия Дара

0 0 0 0 0

МАСЛО ЗА ЕСТЕСТВЕН ЗАГАР БРАЗИЛИЯ ДАРА

Създадено в Аптеки Дара с любов към красотата и познание за природната мъдрост, Маслото за естествен загар „Бразилия” ще Ви помогне да се придобиете бързо и без увреда за кожата мечтания тен!

Основни компоненти:

какаово масло, масло от авокадо, масло от гроздови семки, Шуслерова сол

maslo-brazilia-dara

porychai-onlaine-sega

Действие:

За какаовото масло казват, че е защитник и пазител на красотата вече повече от 3000 години. То има богато съдържание: omega – 6 и omega – 9 мастни киселини, полифеноли, теобромин, скалан и фитостероли. Това определя изключителните му актиоксидантни свойства, способността му да противодейства на образуващите се при излагане на слънце свободни радикали, които се считат за основен фактор за стареене на кожата. Богато е на витамини Е и други, които успокояват, овлажняват и балансират кожата. Подпомага поддържането на оптимално рН на кожата, придава и копринена мекота и блестящ вид. Подобрява еластичността на кожата и подпомага премахването на стриите. Съдейства за запазването на водно-липидната мантия, която е основата на защитната функция на кожата. Успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Подходящо за солариум.

Подходящо и за деца! Маслото за естествен загар „Бразилия” има голямо предимство пред другите детски слънцезащитни продукти с минерални филтри, защото е леко за нанасяне и не образува мазен бял филм върху кожата – децата го използват незабелязано!
Маслото за естествен загар „Бразилия” действа различно от другите слънцезащитни продукти с SPF. То не блокира слънчевите лъчи, а защитава кожата от свободните радикали и така засилва естествената ѝ защита от вредното лъчение на слънцето. Затова го използвайте спокойно на плажа без да нанасяте друг продукт с SPF.

 

Препоръчва се:

– За постигане на бърз и равномерен тен;
– за предпазване от свободните радикали при излагане на слънце;
– като средство за облекчаване на слънчеви изгаряния за суха или дехидратирана кожа (всички типове);
– при лимфен дренаж при стрии.

Начин на употреба:

Нанася се директно върху кожата. Един или два пъти дневно е достатъчно. Продуктът е водоустойчив.
Внимание!: Препоръчваме ви да не се излагате на слънце повече от 6 часа. Независимо от вида на слънцезащитата, продължителният престой на слънце носи несъмнени вреди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *