Лореал Гарниер Фруктис / L’Oreal Garnier Fructis Pansement Pointes Fourchues – серум за изтощена коса и нацепени краища

0 0 0 0 0

Лореал Гарниер Фруктис / L’Oreal Garnier Fructis Pansement Pointes Fourchues – серум за изтощена коса и нацепени краища е предназначен, за да възстанови изтощената и накъсана коса и да даде възможност на жените да приемат стила, който те желаят всеки ден. Грижата за изтощена коса L’Oreal Garnier Fructis Pansement Pointes Fourchues е посветена на уморените, слаби, крехки, повредени и сплетени коси, благодарение на иновативната формула „СТОП НА НАПАДЕНИЯТА“.

garnier-fructis-pansement-pointes-fourchues-serum-porychai-onlaine-sega

Серумът е с богатата, иновативна формула с екстракти от плодовете на Amla Oil и Keraphyll, благодарение на която косата ви е защитена от сърцевината си само след една седмица употреба.

Косата е възстановена от вътрешността на косъма, по-добре е защитена отвън /видимата част на косъма/. Формулата запълва празнините и повредените влакна са възстановени. Косата е по-силна, по-лъскава и по-малко накъсана.

Състав:

– масло от плодовете Amla –  истински лек за красотата на индийски жени. Те я използват в продължение на векове за разкрасяване и укрепване на косите си. Неговите добродетели са много. Маслото от плодове Amla предотвратява появата на накъсване, укрепва и възстановява косата, дори и най-увредените коси могат да възстановят мекота и блясъка си.

– естествено производно на растителен протеин, който има свойството да проникне в центъра на капилярните влакна, Kreraphyll укрепва и запълва празнините. Той покрива повърхността на косата и я изглажда. Неговите свойства го правят действа „ремонтиращо на пукнатините“, в резултат на ежедневните процедури и ограничаване на търканията, които правят косата чуплива и раздвоена.

Начин на употреба: 

Серумът е подходящ за ежедневна употреба. Нанасяйте върху краищата на косата, кичур по кичур. Видим ефект след 1 седмица.

Опаковка: 30 мл.

Производител: L’OREAL PARIS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *