Литорен / Lithoren за нормализиране на рН Медитрина / Meditrina, х30 сашета

0 0 0 0 0

Литорен / Lithoren за нормализиране на рН на гръцката компания Медитрина / Meditrina е предназначен при проблеми с киселинността на урината, като нормализира алкалността на вашето pH. Литорен сашетата съдържат подсладител и се предлагат в удобна опаковка от 30 броя сашета.

lithoren-530x425_0

Състав:

Всяко саше Литорен / Lithoren съдържа:

  • Магнезиев цитрат (5m Eq магнезий и 5mEq цитратни йони) (RDA на магнезий =300 mg) – 376 mg;
  • Калиев цитрат (25 m Eq калий и 25 mEq цитратни йони) (RDA на Kanw=2 g) – 2,7 g;
  • Лимонена киселина (12 mEq цитратни йони) – 810 mg;
  • Пиридоксин (RDA за пиридоксин =1,5 mg) – 25 mg.

Начин на употреба:

Съдържанието на всяко саше Литорен се разтваря в 150 мл. вода. Полученият разтвор е бистър, с оранжев цвят и е с приятен аромат на портокал. Ако се съхранява в хладилник (2 – 8°С), разтворът е стабилен за поне 24 часа. Lithoren сашетата съдържат сукралоза – подсладител с нула калории, поради което може безопасно да се приема от диабетици.

Специални указания:

Нежелани реакции: При приемане на сашетата Литорен / Lithoren някои пациенти може да имат леки храносмилателни и/или чревни нарушения. Тези чревни нарушения могат да бъдат облекчени чрез приемане на дозата по време на хранене.
Бременност: Категория С. Няма проведени проучвания при хора или животни, с възможност сашетата Литорен / Lithoren да увредят плода, ако се приема от бременни, както и от възможността за влияние върху репродуктивната способност. Литорен трябва да се приема от бременни, само в случай на абсолютна необходимост.
Внимание: Продукта Lithoren не предотвратява и не лекува заболявания при хората. Не трябва да превишавате максималната препоръчвана дневна доза.
Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца, при стайна температура (15 – 30 °С) и трябва да се избягва контакт на продукта с вода, източници на топлина или пряко излагане на слънчева светлина.
Калиевият цитрат е хигроскопичен.
При поемане на влага в сашето Литорен може да се образуват бучки. Това е естествена реакция, която не засяга свойствата на ефикасност на Lithoren. Не използвайте продукта след срока на годност, посочен в долния край на външната опаковка.

Опаковка: 30 броя сашета.

Производител: Медитрина / Meditrina

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *