Лепарацид / Leparacid сироп за деца при кашлица и антипаразитно действие, x180 мл

0 0 0 0 0

Лепарацид сироп за деца е хранителна добавка, която съдържа голям брой растителни съставки, борейки се активно с кашлицата и имат антипаразитно действие. Сиропът Лепарацид може да се използва от възрастни и деца.

leparacid-kids-530x425_0

Кратка информация на отделните съставки:

·         Кокосово масло – е съставено от капринова, каприлова, лауринова киселини и други полезни триглицериди. Лауриновата киселина преминава в организма в хонолаурин, който потиска развитието на бактерии и вируси, причиняващи грипни състояния, херпес, хив и др. С кокосовото масло се потиска развитието на вредните бактерии Candida Albicans, Listeria Monocytogeneses, Helicobacter Pylori и Giardia Lamblia (протозои).

·         Каприлова киселина-натурално образувана мастна киселина. Каприловата киселина е подходяща за лечение на вътрешни болести. Оказва благоприятен ефект върху чревната флора. Прилага се при бактериални инфекции. Притежава къса верига, поради което може да премине през стените на мастните клетки и да премахне живеещите с липидна среда бактерии.

·         Масло от Риган-включва флавоноиди, провитамин А, дъбилни вещества, витамин С и др. Маслото от Риган е антисептично, антибактериално и е известно с антиоксидантните си свойства.

·         Екстракт от чесън-има антибикробно, противоглистно и жлъчкогонно средство. Помага на храносмилането чрез усилване на секрецията на жлъчка.

·         Пирантел-използва се против острици и кръгли глисти.

При производството на всички продукти са спазени изискванията на добрата производствена практика.

Състав:

1 капсула съдържа: стандартизиран екстракт от Allium sativum L. (Чесън); кокосово масло; масло от риган; пирантел памоат.

Начин на употреба:

При деца от 2 до 6 години – 10-22 кг – 2 пъти х 1 ч.л (5 мл)
При деца от 6 до 12 години – 22 – 41 кг – 2 пъти х 2 ч.л (10 мл)
При деца над 12 години – до 85 кг – до 35 ml (7 ч.л)
При възрастни – над 85 кг – до 45 ml (9 ч.л)

Продуктът следва да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място!

Опаковка: 180мл.

Производител: Doleran Pharma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *