Лактофлор Уробиотик / Lactoflor Urobiotic за уринарния тракт Кенди Фарма / Kendy Pharma, x30 сашета

0 0 0 0 0

Лактофлор Уробиотик / Lactoflor Urobiotic е хранителна добавка на Кенди Фарма / Kendy Pharma, с тройна формула за контрол и превенция при инфекции на уринарния тракт. Лактофлор Уробиотик помага на отделителната система и подсилва имунната защита, с бързо антисептично действие. Може да се прилага в комбинация с антибиотично лечение. Lactoflor Urobiotic е с уникална формула и се предлага в удобна опаковка от 30 сашета.

lactoflor-urobiotic

Хранителната добавка Лактофлор Уробиотик съдържа ефективна комбинация от три съставки:

  • Пробиотичен бленд (Lactobacillus lactis, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus);
  • D-маноза;
  • Екстракт от червена боровинка.

Продуктът е натурален, без съдържание на консерванти и ГМО.

Състав:

Пробиотичен бленд (Lactobacillus lactis, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus), екстракт от червена боровинка, D-маноза, както и млечни протеини и лактоза.

Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза за възрастни и деца над 12 години:

При първи симптоми на уринарен дискомфорт, дозата е по 1 саше на всеки четири часа, в продължение на 4 дни. След което, приемът е по 1 саше два пъти дневно, до десетия ден. При необходимост приемът може да продължи до 1 месец по 1 саше на ден.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза за прием.  Да не се използва след изтичане на срока на годност. Да се съхранява на сухо и прохладно място при температура 15- 25°C, на недостъпни за деца места. След отваряне е препоръчително продуктът да се съхранява в хладилник.

Не са известни странични действия. Възможност за продължителна употреба, без наличие на странични ефекти.

Опаковка: 30 бр. сашета

Производител: КЕНДИ ООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *