Лактофлор / Lactoflor Ентерик Екол при диария Кенди Фарма / Kendy Pharma, х10 сашета

0 0 0 0 0

Лактофлор / Lactoflor Ентерик Екол е пробиотичен продукт на Kendy Pharma, който е със съдържание на дрожди, спиращи диарията. Пробиотикът Лактофлор съдържа още млечнокисели бактерии, възстановяващи функциите на чревната флора. Lactoflor Enteric Ecol е с доказана ефективност срещу диария с различен произход (бактериална, вирусна, причинена от приема на антибиотици, пътуване и др.). Предлага се в удобна опаковка от 10 броя сашета.

lactoflor-enteric-ecol

профлексон

Лактофлор / Lactoflor Ентерик Екол намалява тежестта и продължителността на чревното възпаление, като спомага за възстановяване след остра фаза на диария и преодоляване на симптомите на вирусна диария. Според научно и клинично доказани характеристики, пробиотикът Лактофлор набавя полезни ефекти за гастро и чревното здраве.

Състав в 1 саше:

• Saccharomyces boulardii – 260 mg;
• Пробиотичен бленд (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum) – 150 mg.

Начин на употреба:

Препоръчана дневна доза:

►При възрастни и деца над 6 години: по 1-2 сашета дневно;
►При деца под 6 години: по 1 саше дневно

Трябва да се консултирате се с вашия лекуващ лекар или педиатър за предписване на дневната доза при малки деца. Изсипете съдържанието на 1 саше в малко вода/сок или върху храна.

Не трябва да се превишава препоръчаната дневна доза за прием. Продукта е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място при температура под 20°C, на недостъпно за деца място. Не трябва да се използва след изтичане на срока на годност.

Противопоказания:

Продуктът не е подходящ при пациенти с лактазен дефицит. Препоръчително е да се избягва употребата на този продукт по време на бременност и кърмене.

Опаковка: 10 броя сашета

Производител:  КЕНДИ ООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *