Ла Рош-Позе Антелиос / La Roche-Posay ANTHELIOS Слънцезащитно мляко за тяло SPF50 x250 мл

0 0 0 0 0

Ла Рош-Позе Антелиос / La Roche-Posay ANTHELIOS Слънцезащитно мляко за тяло SPF50 има висока широкоспектърна фотостабилна UVA-UVB защита. Оптималното spf50 защитно действие срещу UVA-лъчите придава на млякото успокоителни, хидратиращи и антиоксидантни свойства, дължащи се патентованата филтърна система mexoplex, комбинирана с термална вода на Ла рош. Лосионът Антелиос е лесен за нанасяне с хидратираща и кадифена текстура, която е немазна и не оставя бели следи. La Roche-Posay ANTHELIOS слънцезащитно мляко е водоустойчиво, преминало е през тестове за дерматологичен и педиатричен контрол. Няма съдържание на парфюм и парабени, и се предлага в удобна опаковка от 250 мл.

La_Roche_Posay_Anthelios_Body_Milk_SPF50__250ml_1484133800

Ла Рош-Позе Антелиос / La Roche-Posay ANTHELIOS Слънцезащитно мляко за тяло SPF50 може да бъде поръчана от сайта на Аптеки Дара в удобна опаковка от 300мл.

La_Roche_Posay_Anthelios_Body_Milk_SPF50__300mlпрофлексон

Състав:

AQUA / WATERC12-15 АЛКИЛ BENZOATEGLYCERINOCTOCRYLENEETHYLHEXYL SALICYLATESTYRENE / акрилати COPOLYMERDIMETHICONEALCOHOL DENAT.BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL МЕТОКСИФЕНИЛ TRIAZINEPENTYLENE GLYCOLPOTASSIUM цетилов ФОСФАТ

Начин на употреба:

Нанасте преди излагане на слънце. Трябва да се нанася често в достатъчни количества, за да поддържате високия фактор на защита, особено след намокряне, при изпотяване или подсушаване с хавлия. Използвайте само за външна употреба.

Пазете от деца. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно!

Опаковка: 250 мл.

Производител: LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQUE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *