КСАНАДИЕТ натурална формула за регулиране на наднорменото тегло

ксанадиет
1 0 0 0 0

Ксанадиет е революционна натурална формула за регулиране на наднорменото тегло и затлъстяването. Тя спомага за намаляване чувството на глад, значително редуцира натрупването на мазнини, контролира нивата на кръвната захар и регулира холестерола.

Наднорменото тегло и затлъстяването се характеризират с прекомерно натрупване на мастна тъкан и са основен здравословен проблем. Затлъстяването е бързоразвиващо се явление, което засяга не само възрастните, но и децата.

Основната причина за затлъстяването се крие в неправилния начин на живот: от една страна – небалансирана диета/високо калорична/и от друга – поради нисък енергиен разход и липса на физическа активност. Има и други фактори, които оказват влияние върху наднорменото тегло и това са : наследственост, генетични фактори или някои фактори на околната среда.

Xanadiet / Ксанадиет е медицинско изделие създадено за подпомагане загубата на тегло при хора с наднормено тегло и затлъстяване. Xanadiet съдържа Fibragum – комплекс от растителни полизахаридни макромолекули с висока желираща сила. Когато се приема с голямо количество вода, растителните макромолекули образуват желатинова маса, която улавя мазнините и въглехидратите и по този начин намалява тяхното усвояване.

алержи-контрол-btn

Fibragum(Фибрагъм) е нов комплекс от растителни полизахаридни макромолекули извличани от: ФИБРИ от семена на СМИНДУХ И ГЛЮКОМАНАН

 

Основните действия на фибрите от семена на Сминдух са:

Намалено усвояване на мазнините Fibrаgum® образува по-стабилни емулсии, като свързва мазнините и образува вискозен филм върху тяхната повърхност, ограничавайки абсорбцията им.

Намаляване на Холестерола – Подобно на това, което наблюдавахме при мазнините, галактомананите от семената на сминдуха възпрепятстват усвояването на холестерола

Намаляване на гликемията – Филм образуващото действието на фибрите от семената на сминдух е видно от намаляването и забавянето на усвояването на въглехидратите. Този механизъм на действие дава възможност да се избегне гликемичен пик и всичко, което е свързано с него: покачване на концентрацията на инсулин, превръщането на глюкозата в липидни натрупвания и ранна поява на усещане за глад.

 

Глюкомананът е полизахарид с високо молекулно тегло, получаван от грудките на “Аморфофалус коняк”, който при разтваряне във вода за 30 минути, образува силно вискозен разтвор. Набъбвателната му способност е равна на 100-200 пъти неговия обем. Той упражнява действието си чрез увеличаване вискозитета по време на храносмилането, а именно чрез образуване на вискозен гел, който образува несмилаемо покритие около хранителните частици.

 

 

Образуването на гел в червото, въздейства на въглехидратите, като намалява абсорбираното количество и скоростта на абсорбирането им. По този начин се намаляват пиковете на кръвната захар след хранене, като се поддържа по-постоянна концентрация на глюкозата и инсулина в кръвта, така че да се ограничи липогенезата (натрупването на мазнини).

Благодарение на желиращите свойства на растителните макромолекули,се ограничава и абсорбирането на мазнините и се подпомага чревния транзит. Те нарастват по обем и запълват стомаха, давайки усещането за ситост и намаляват чувството на глад.

КСАНАДИЕТ съдържа и FOS-фруктоолигозахариди, са пребиотици, които не се хидролизират от чревните ензими, така че достигат червата структурно непроменени и насърчават растежа и действието на полезните чревни бактерии, по-специалнона Бифидус бактериите. Сред действията, приписвани на тях са:

Подобряване на чревната функция:

 

Намаляване усвояването на въглехидрати и мазнини, поради нормализиране на гликемичния индекс и нивото на липидите в кръвта: понижена чернодробна липогенеза

 

Подобряване на метаболитните дисбаланси, свързани с метаболизма на въглехидрати и мазнините при пациенти, страдащи от диабет, тип I и II, чрез производство на химични вещества, като пропионова и оцетна киселина.

ксанадиет

 

Той оказва добре балансиран ефект върху абсорбцията на въглехидрати, липиди, холестерол и жлъчни киселини, без да въздейства на ензими или рецептори.

КСАНАДИЕТ е един добре поносим и безвреден продукт, който не дава нежелани странични действия и оказва благоприятна роля при телесната редукция, поддържането на добър метаболитен баланс, коректната инсулинова чувствителност и нормални нива на кръвната захар и серумните липиди.

Той дава едно ново, модерно и ефикасно решение в борбата със затлъстяването и метаболитните нарушения при деца и възрастни.

 

 

Един коментар в “КСАНАДИЕТ натурална формула за регулиране на наднорменото тегло

  • 04/28/2017 at 18:52
    Permalink

    Има ли противопоказания при заболяване на щитовидната жлеза и при високо кръвно?

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *