Кройтерхоф слънцезащитно мляко SPF30 / Sonnen Milch sensitive SPF30 за лице и тяло 200мл

0 0 0 0 0

Кройтерхоф слънцезащитно мляко SPF30 / Sonnen Milch sensitive SPF30 за лице и тяло осигурява надеждна защита срещу UVA и UVB лъчите и предпазва чувствителната кожа от дехидратация. Млякото Кройтерхов е предназначено за чувствителна кожа, за лице и тяло.

krauterhof

porychai-onlaine-sega

Млякото Кройтерхов представлява балансирана комбинация с UVA и UVB филтри и витамин Е. Осигурява надеждна защита от слънчево изгаряне и при редовна употреба предотвратява преждевременното стареене на кожата, в резултат от излагане на слънце. Формулата на млякото не съдържа парфюм и е обогатена с глицерин и пантенол, които предпазват кожата от дехидратация.

Начин на употреба:

Преди излагане на слънце, нанесете обилно от слънцезащитното мляко и оставете да попие добре. Малките количества значително намаляват степента на защита. За да поддържате защитата, периодично прилагайте продукта отново, особено след изпотяване, плуване, избърсване с кърпа.

Пазете очите от контакт с продукта.

Съвети:

Избягвайте интензивното обедно слънце.

За бебета и малки деца, ползвайте продукти със защитен фактор SPF над 25, както и подходящо облекло.

Дори слънцезащитните продукти с много висок SPF фактор не предлагат пълна защита срещу UV-лъчите. Затова не стойте твърде дълго на слънце, независимо от използваните продукти.

Слънчевото изгаряне е вредно за всички и трябва да бъде избягвано. То представлява сериозен риск за здравето.

Опаковка: 200 мл.

Производител: Асам Ирис Козметик / Asam Iris Cosmetic

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *