Концентрат с есенциален екстракт от маслина Клоран / KLORANE, x125 мл

0 0 0 0 0

Концентратът с есенциален екстракт от маслина на Клоран / KLORANE е предназначен за старееща коса. Благодарение на екстрактът от маслина в състава на концентрата Клоран, се запазва младия облик на косата и се стимулира микроциркулацията на скалпа. Есенциалният екстракт от маслина има дълбоко проникващи действие и придава плътност и устойчивост от корена до върха на косъма. След употреба, косата ви е жизнена и здрава. Направени проучвания показват, че съчетанието на шампоана с концентрата с маслина на Клоран правят косата по-плътна при 81% от тестваните жени. Концентратът се предлага в удобна опаковка от 125мл.

klorane_concentre_sans_rincage_olivier

Състав:

Вода, бетаин, глицерин, пропандиол, Alpha-Isomethyl йонон, бензил салицилат, Citronellol, Ethylhexylglycerin, аромат, Хесперидинът Метил халкон, лимонен, линалол, метилизотиазолинонът, Olea Europaea (зехтин) плодове екстракт (Olea Europaea плодове екстракт), PEG-40 хидрогенирано рициново масло, феноксиетанол, поликватерний-46, токоферил никотинат.

Начин на употреба:

След употреба на шампоана от серията с екстракт от маслина на Клоран, напръскайте добре в корените на косата, без да изплаквате. На вътрешната страна на опаковката има описание на специална техника за масаж на скалпа, която може да използвате.

Съхранявайте продукта далече от източници на светлина и горещина, както и от достъпа на деца. Избягвайте контакт с очите.

Опаковка: 125мл.

Производител: Pierre Fabre Dermatologiques France

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *