КОЛОФИБРИН / KOLOFIBRIN сашета Натур Продукт / Nature Product 130g x 20

2 0 0 0 1

Колофибрин е хранителна добавка с подсладители и натурални фибри. Предназначението на продукта Kolofibrin е за поддържане на редовен стомах и оптимално телесно тегло. Подпомага за перисталтиката.kolofibrin

профлексон

Колофибрин се състои от люспи от семена на Яйцевиден живовлек (Plantago ovata) псилиум и ябълков пектин.

Люспите от семена на Яйцевиден живовлек съдържат слузни вещества, фитостероли и нишесте. Те задържат водата и увеличават обема си, което позволява за образуване на гел, преминаващ през червата, без да се промени и защитава лигавицата им. Допринася за регулиране на „лошия“ холестерол и кръвната захар. Създават чувство на ситост, задържат токсините и отпадните продукти от червата, след което ги изхвърлят от организма.

Ябълковият пектин допълва действието на фибрите на семената на Яйцевиден живовлек, като регулират нормалната концентрация на холестерол в кръвта, като го преобразуване в жлъчна киселина.

Съставки: Стрити на прах люспи от семена на Яйцевиден живовлек (Piantago ovata), Малтодексин, ябълков пектин (Malus domestica), аспартам, тринатриев цитрат, аромат на нар и шипка, ацефулам К, оцветител Е124*.

*Оцветителят Е124 може да има неблагоприятно въздействие върху вниманието и дейността на децата.

Начин на употреба:

Изсипете съдържанието на едно саше в чаша с вода, пълна до половината, до получаването на ароматно желе, след което консумирайте незабавно. Може да добавите съдържанието на едно саше в мюсли или друга храна.

Внимание!  Продукта се приема с обилно количество вода. Независимо от начина на приготвяне, изпийте поне една чаша вода след приема на 1 саше.

Продукта Колофибрин е предназначен за възрастни над 18 години, с препоръчителна дозировка по 1-3 сашета на ден. Желателно е да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Хранителната добавка Колофибрин трябва да се съхранява на стайна температура, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Противопоказания:

Продукта не се препоръчва при: бременност, запушване на стомашно-чревния тракт, илеус (чревна непроходимост), парализа на червата, хроничен запек, недиагностицирано кървене в червата, фенилкетонурия. Моля за повишено внимание при случаи на мегаколон, захарен диабет и при затруднено преглъщане (опасност от задавяне).

Псилиумът може да разреди храносмилателните ензими. В случай на прием на други медикаменти, е добре да приемете Колофибрин поне 1 час преди това с обилно количество вода.

Опаковка: 20 сашета с вкус на нар (130гр).

Производител: Natur Produkt Pharma Sp. z.o.o., Полша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *