Клоран Бебе / Klorane Bebe Почистваща мицеларна вода без изплакване, x500 мл

0 0 0 0 0

Клоран Бебе / Klorane Bebe Почистваща мицеларна вода без изплакване съдържа предпазващ екстракт от Невен и почиства, хидратира и успокоява нежната кожа на лицето и седалището. Формулата на мицеларната вода е без съдържание на парабени и е без изплакване. Клоран Бебе мицеларна вода е богата на хидратиращи агенти, които предотвратяват изсъхването на кожата. Лабораториите на Клоран предоставят оптимални условия на сигурност, поради което всички продукти са тествани под педиатричен контрол. Направени са тестове за толерантност и хипоалергичност, за да може продуктите да се употребяват от бебета и кърмачета. Почистващата мицеларна вода на Клоран се предлага в удобна опаковка от 500 мл.

klorane-bebe-eau-nettoyante-micellaire-500ml

Състав:

Aqua, глицерин, ПЕГ-8, PPG-1-ПЕГ-9 лаурил гликолов етер, Coco-глюкозид, екстракт от невен Officinalis цветя, хлорфенезин, Динатриев EDTA, парфюм (аромат), пантенол, феноксиетанол, Полисорбат 80, пропилей гликол, натриев хлорид , натриев хидроксид.

Начин на употреба:

Продуктът се използва за кожата на лицето и седалището. При нанасяне използвайте памук до пълното почистване на кожата. Да не се изплаква. Подсушете добре. Да се избягва контакт с очите.

Съхранявайте далече от източници на светлина и горещина, и от достъпа на деца. Избягвайте контакт с очите.

Опаковка: 500 мл.

Производител: Pierre Fabre Dermatologiques France

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *