Ревю на инхалатор Pic Air Family

air-family
1 0 0 0 0

Днес ще ви направим ревю на най-новия семеен инхалатор с марка PiC. Моделът е Air Family с 5 години гаранция, който е компресорен.

air-family

Комплектът съдържа самият инхалатор, непромокаема торбичка, отделение за съхранение на отделните части и употребяваният медикамент. Отделението се отваря като се натиснат двете щипки.

pic air family 2  pic air family 3

11

Отваряме отделението, което съдържа небулизираща чашка, комбинирана силиконова маска, накрайник за нос, за уста и силиконов маркуч.

pic air family 2

Диаметърът на маркуча от двете страни е еднакъв и няма кой ще включите в инхалатора. Другия край на маркуча се поставя към чашката.

7

Тя се отваря и вътре се сипва физиологичния разтвор или медикамента /по лекарско предписание/, като трябва да се сипе до ограничителя, който е 5 мл. При отваряне на чашката виждаме малка пластмасова част, подобна на гъба, благодарение на която се получава разпрашаването. Тя е важна и без нея апаратът не функционира правилно.

Маската е универсална и може да се използва както от деца така и от възрастни. При употреба от деца маската се поставя върху устата и носа, а при употреба от възрастен маската се обръща и закрива само устата.

44

Отгоре инхалаторът има капак, който скрива изхода за въздух и бутона за включване и изключване на инхалатора.

Всички консумативи могат да се купят отделно.  /всичко без маркуча/

Към горния край на чашката прикрепяме желания накрайник или маска. Сега включваме уреда към ел. мрежа, натискаме бутона за включване и изключване и вичи работи. Филтърът трябва да се проверява периодично и когато е захабен да се смени с нов. Правилната му поддражка удължава живота на уреда. Честото на подмяна зависи от честотота на употреба. При нормална употреба е хубаво да се проверява филтъра на всеки 3 месеца.

 Разгледайте инхалатора в нашата интернет аптека, откъдето може и да го закупите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *