Хюмер / Humer Морска Вода за Бебета Урго / Urgo, 18 дози х5 мл

0 0 0 0 0

Хюмер / Humer Морска Вода за Бебета е 100% неразредена, стерилна морска вода за естествено лечение на вашето бебе. Подходящ е за ежедневна употреба при запушен нос и хрема. Монодозите на морска вода могат да бъдат използвани още в първите дни след раждането на вашето бебе. Те овлажняват носната лигавица и подпомагат за изчистване на носния секрет. Морската вода на марката Хюмер е със сертификат за качество, оторизиран във Франция.

C_hyumer-morska-voda-bebeta-18-dozi-5-ml-12434

профлексон

Състав:

100% неразредена морска вода, която запазва естественото богатство от минерални соли и олигоелементи: магнезий, сяра,мед, селен, злато, сребро и манган, и др.

HUMER спрей за нос е изотоничен стерилен разтвор, без съдържание на консерванти.

Начин на употреба:

Поставете бебето в легнало положение, с глава обърната на една страна. Когато детето може да седи или да стои право, изберете най-удобната за него позиция и наклонете главата му настрани. Внимателно сложете накрайника в ноздрата до предпазния пръстен и впръскайте за 2-3 секунди. Процедурата се повтаря за другата ноздра, с глава обърната на другата страна. Повдигнете главата на детето, за да изтекат секретите и избършете нослето с кърпичка. Никога не впръсквайте в носа при наклонена назад глава, за да не се стичат секрети назад в гърлото. Достатъчно е едно впръскване във всяка ноздра, от 2-3 пъти дневно, преди хранене.

Опаковка: 18 флакона по 5 мл 

Производител: Laboratories URGO/FRANCE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *