ГамаХелп Артро / GamaHelp Arthro за здрави стави, кости и мускулен тонус 60 таблетки

0 0 0 0 0

Описание на ГамаХелп Артро / GamaHelp Arthro:

ГамаХелп Артро / GamaHelp Arthro за здрави стави, кости и мускулен тонус е хранителна добавка, осигуряваща цялостната грижа на опорно-двигателния апарат. ГамаХелп Артро съдържа мощна иновативна формула от натурални съставки, с които комплексно подпомага костите и ставите здрави, поддържа еластичността на сухожилията и тонизира мускулите.

gama-help-arthro
GamaHelp Arthro има благоприятен ефект върху ставите на клетъчно ниво, за това се препоръчва за здрави кости и стави, еластични сухожилия и мускули в тонус, за естествена подвижност и физическа младост, за цялостна подкрепа на опорно-двигателния апарат и не на последно място играе ролята на антиоксидант и имуностимулант.

Съдържание и съставки на ГамаХелп Артро:
ШИПКА, с богато съдържание на биологично активни вещества, стандартизирана с 10% Витамин С. Тя е антиоксидант с противовъзпалителни свойства, които имат голямо влияние за образуването на костите и хрущялите, както и голяма активност при образуването на колаген.
Метилсулфонилметан (МСМ) представлява хранителен източник на сяра във висока концентрация. МСМ помага за прочистването на организма, успокоява възпаленията и болките в мускулите, благодарение на съдържанието на Витамин С.
НОНИ е стандартизиран до 10% полизахарид. Той поддържа и тонизира организма.
Хондроитин сулфат защитава ставите и помага за подхранването, смазването и по-бързото възстановяване на ставите.
Полски хвощ е сред най – богатите източници на органичен силиций, стандартизиран до 7%. Силицият е минерал нужен за здравето на костите, кръвоносните съдове, косата и ноктите.
Високомолекулна Хиалуронова киселина, осигуряваща оптимална защита на хрущяла и спомага за намаляване на триенето между ставите.
Витамин D е нужен за производството на колаген, както и за здравето на ставите и костите.

Опаковка: 54гр. / 60 таблетки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *