ГАЛЕНИК Бюте / GALENIC Beaute de nuit Хроно-активен аква-гел Галеник / Galenic, x50 мл

0 0 0 0 0

ГАЛЕНИК Бюте / GALENIC Beaute de nuit Хроно-активен аква-гел на френската козметична марка Галеник предлага изключителна нощна грижа със силна възстановяваща сила, която има ефект през цялата нощ и се грижи за подмладена и сияйна кожа при събуждане. Основната активна съставка на Галеник Бюте актив гелът е ремоделираща макропротеаза, коят се съдържа в папаята и елиминира мъртвите клетки на кожата, като изкарза на показ естествено изкрящ тен. Аква-гелът Галеник Бюте се предлага в удобна опаковка от 50 мл.galenic-beaute-de-28574

Галеник Хроно Актив Аква гел съдържа още растителен глицерин, сорбитол и глюкоза, които са с хидратиращо действие. Високата концентрация на хиалуронова киселина запазва водата в сърцевината на кожата през цялата нощ. Всички съставки са събрани в специално изработена галенова формула, която е обогатена с вода. Формулата включва хроно-пач гелът ТМ, който помага за максимален ефект на макро-протеазата и дава продължителна хидро-инфузия на кожата.

Състав:

Макро-протеаза, растителен глицерин, сорбитол, глюкоза, хиалуронова киселина и хроно-пач гел ТМ.

Начин на употреба:

Нанасяйте вечер фин слой от актив-гелът Галеник по цялата повърхност на лицето и шията.

Съхранявайте продукта на Галеник далече от източници на светлина и горещина, и от достъпа на деца. Избягвайте контакт с очите.

Опаковка: 50 мл.

Производител:  Pierre Fabre Dermatologiques France

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *