Формолайн / Formoline липиден адсорбент Ведра Интернешънъл / VEDRA International 60 таблетки

0 0 0 0 0

Формолайн / Formoline е медицински изделие, липиден адсорбент за подпомагане на намаляване на наднорменото тегло, контролира телесното тегло и намалява обсорбцията на холестерола, приет с храната. Излишните килограми се натрупват, когато приемаме повече калории, отколкото можем да изгорим. Това се наблюдава при хората, чието меню изобилства от висококалорични, богати на мазнини храни, като сирена, тлъсто месо и сладкиши. Медицинското изделие за отслабване Formoline L112 идва на помощ в такива случаи, без да се налага да ограничавате драстично храненето си.formoline

профлексон

 

Активната съставка в продукта formoline L112 е баластното вещество полиглюкозамин (L112), което е с доказани свойства като липиден адсорбент в гастроинтестиналния тракт. Изработен е изцяло от естествени помощни вещества: целулоза, растителна, витамин С, винена киселина, помощни средства за таблетиране. Няма съдържание на кансерванти и оцветители, не съдържа желатин, лактоза и холестерол. Може да се приема от диабетици, поради нулевата стойност на въглехидрати. Поради високия си липид, свързващ капацитет, Формолайн редуцира усвояването на мазнини директно от чревния тракт. Основната съставка на formoline L112 не се усвоява от организма и това позволява да се изхвърля по естествен път заедно със свързаните с нея мазнини. Освен това, несмилаемите и набъбнали баластни вещества във formoline L112, предизвикват леко усещане за ситост.

formoline L112 повлиява преди всичко на наднорменото тегло, дължащо се на прием на богата на мазнини храна като тлъсто месо, колбаси, масло, сирене, чипс, ядки, сладкиши или сладолед. Други хранителни вещества, като например захари, въглехидрати, протеини или алкохол, няма да се свържат от formoline L112. Тези калории би трябвало да бъдат намалени, тъй като в противен случай са напълно достъпни за усвояване от организма.

Дозировка и препоръчителен прием:

За намаляване на телесното тегло – 2 пъти дневно по 2 таблетки.

За контрол на телесното тегло – 2 пъти дневно по 1 таблетка.

Приемът на formoline L112 се препоръчва по време на двете най – богати на мазнини хранения, за оптимален ефект към края на храненето.

formoline L112  се приема, без да се сдъвква, за предпочитане с нискокалорична напитка, вода (поне 250 мл.), за да се постигне оптимален ефект за осигуряване на достигане на таблетките в стомаха.

Ефективността на formoline L112 като продукт за отслабване е строго тествана в процеса на неговото сертифициране като медицинско изделие от клас 3.

Противопоказания:

В долуизброените случаи, продукта трябва да се приема само след консултация с лекар:

 • при сериозни заболявания на гастроинтестиналния тракт;
 • при хронични храносмилателни проблеми (запек, атония на червата и др);
 • при подрастващи деца и младежи;
 • при хора в напреднала възраст (над 80 години);
 • при продължителен прием на медикаменти, които редуцират атонията на червата.

formoline L112 не трябва да се приема от следните лица:

 • кърмачета и малка деца под 3 години;
 • лица с нисък индекс на телесна маса (< 18.5 кг.);
 • лица с неизвестна алергия към ракообразни продукти или към някоя от съставките. и др.

Препоръчителен дневен прием: 

 • средна консумация, богата на мазнини: 120гр. и повече;
 • отслабване чрез ограничаване: 40гр.
 • балансиран прием на мазнини с прием на formoline L112: 60-80гр.

Ефективността на formoline L112 като продукт за отслабване е строго тествана в процеса на неговото сертифициране като медицинско изделие от клас 3.

Опаковка: 60 таблетки

Производител: Ведра Интернешънъл / VEDRA International

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *