Флексофитол / Flexofytol за стави и мускули х 60 капсули

0 0 0 0 0

Флексофитол / Flexofytol е хранителна добавка, предназначена за стави и мускули. Базирана е на био-оптимизиран екстракт от куркума, допринасяща за поддържане гъвкавостта на ставите и спомащо за ограничаване износването на хрущяла.

flexofytol

Куркумата е източник на субстанции – куркуминоиди, от които куркуминът е най – важен. Куркуминът е мощен антиоксидант, допринасящ за гъвкавостта на ставите, мускулите и сухожилията. За достигане на оптимална активност е необходим приемът на големи количества куркума, тъй като куркуминът се абсорбира много слабо в организма и не прониква добре в кръвта.

Био-оптимизираният екстракт от куркума във добавката Флексофитол е добит чрез процес, при който куркумина се абсорбира по – лесно, в сравнение с куркума на прах.

Активни съставки:

Една капсула Флексофитол съдържа: Био-оптимизиран екстракт от Curcuma Longa стандартизирани до 42 mg на 1 куркумин, Емулгатор (полисорбат 80), окислител (лимонена киселина) – капсула: желатин, вода, глицерин, цветове (титанов диоксид, кармин, железни оксиди).

Дозировка:

За стави и мускули:

При деца от 6 до 12 г. – по 2 капсули сутрин в продължение на 1 месец;

При възрастни и деца над 12г. – по 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер, в продължение на 1 месец.

За поддържане:

При деца от 6 до 12г. – по 1 капсула сутрин;

При възрастни и деца над 12г. – по 2 капсули сутрин.

За сухожилия:

При деца от 6 до 12г. – по 2 капсули сутрин в продължение на 1 седмица;

При възрастни и деца над 12г. – 4 капсули сутрин и вечер за период от 1 седмица.

Флексофитол е подходящ за употреба за продължителен период от време, без стомашни оплаквания.

Предупреждения:

Продукта Флексофитол не е подходящ за употреба: от деца под 6 години, по време на бременност и кърмене, при запушване на жлъчните пътища.

Моля да се консултирате с Вашия лекар, ако приемате антикоагуланти, като кумарин и хепарин. Прекратете употребата, в случаи на персистираща диария.

Производител: Tilman

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *