Флексодон С 800 / Flexodon C 800 таблетки х 30

0 0 0 0 0

Флексодон С 800 / Flexodon C 800 представлява комбинация от глюкозамин, хондроитин и витамин С, в защита на хрущяла и образуването на колаген за нормалната функция на ставата. Всеки от компонентите участва в поддържането на нормалната структура и фунциониране на ставния хрущял при хора в напреднала възраст, с наднормено тегло или подложени на свръх натоварване. Когато компонентите се приемат в комбинация, тъй като всеки от тях усилва и допълва ефикасността на другия.flexodon-c-800

porychai-onlaine-sega

 

Състав:

Глюкозамин сулфат 750 mg, хондроитин сулфат 50 mg, витамин C 20 mg.

Допълнителни съставки:

Втвърдител желатин, антислепващ агент магнезиев стеарат, пълнител микрокристална целулоза; титанов диоксид, глазура хипромелоза 6, полидекстроза, талк, полиетилен гликол 4000.

Дозировка и начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза е 1-2 таблетки 2 пъти дневно, приети за препоръчване по време на хранене с вода. Ако приемате тази хранителна добавка за първи път, поне първия месец приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно. За оптимален ефект се препоръчва Флексодон С 800 да се приема 3 месеца и след 2 месеца да се повтори курса.

Предупреждения:
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Ако забравите да вземете таблетка Флексодон C 800, следващият път вземете обичайното количиство – само една таблетка. Пропускането на една таблетка не намалява ефикасността на Флексодон С 800. Флексодон C 800 фактически осигурява дълготраен комфорт на ставата, като повлиява благоприятно функцията на ставите и хрущяла. Това изисква време, което е различно при всички хора. За да имате максимална полза, трябва стриктно да спазвате инструкциите за употреба. Бъдете търпеливи и спазвайте режима си – подобряване на функцията на хрущяла и на ставата изисква време.

Внимание! Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не е подходящ за деца под 12-годишна възраст. Бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар. Да се съхранява на сухо място при температура под 25°C. Хранителните добавки не трябва да се ползват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не съдържа консерванти или оцветители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *