Фемарел Речардж / Femarelle Recharge за регулиране на хормоналната дейност по време на менопауза 56 капсули

1 0 0 0 0

Фемарел  Речардж / Femarelle Recharge е хранителна добавка, грижеща се за регулиране на хормоналната дейност по време на менопауза, като облекчава симптомите на променена хормонална активност от спада на естрогенните нива.

Проучвания на Фемарел Речардж разкриват, че след първия месец от започване на приема се наблюдават облекчаване на симптомите на менопауза и подобряване на общото състояние. Три от всеки четири жени признават за облекчаване на досадните симптоми.

femarel-recharge

 

След направено клинично проучване, се вижда че ефектите на Фемарел Речардж върху симптомите на менопаузата наподобяват на тези при хормонална терапия, без оказване на странични ефекти върху тъканите на гърдата и матката. Тези клинични резултати са постигнати, без предизвикване на промяна в серумните хормонални нива и без промяна на дебелината на ендометриума или други промени в матката. Тези проучвания не показват ефект върху тъканите на гърдата и матката или времето за кръвосъсирване.

Съдържание на Фемарел Речардж: комбинация от ферментирал дериват от негенно модифицирана соя, ленено семе и витамин В6, допринасящи за облекчаване симпомите на менопауза. Оказват също влияние върху умората и нормалното функциониране на нервната система и енергийния баланс /метаболизъм/.

Продуктът Фемарел Речардж е изработен изцяло от растителни и бионалични активни съставки. Няма съдържание на хормона естроген, както и изофлавонов екстракт. В съставата на хранителната добавка липсва съдържание на генно-модифицирани растения.

Състав: DT56a ферментирал екстракт от соя 322 mg, витамин В6 1 mg, ленено семе 108 mg, капсула желатин.

Дозировка:
Фемарел Речардж се приема 2 пъти на ден, по 1 капсула сутрин и вечер. Капсулата се поглъща с чаша вода. Може да се приема с или без храна. Важно е да се приемат 2 капсули дневно, за постигане на оптимален ефект. Ако сте пропуснали да приемете доза в редовното време, направете го при първа възможност и вземете следващата в обичайното време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.

Предупреждения:
Фемарел Речардж  / Femarelle Recharge е хранителна добавка. Продукта не е заместител на разнообразното хранене. Не трябва да се превишава препоръчваната дневна доза.
Ако страдате от заболяване налагащо медицински грижи или прием на лекарства по рецепта, моля да се консултирате с лекар преди да приемате този продукт.
Да не се използва по време на бременност, кърмене и деца под 12 години.

Производител: SE – CURE PHARMACEUTICALS Ltd. Израел

Един коментар в “Фемарел Речардж / Femarelle Recharge за регулиране на хормоналната дейност по време на менопауза 56 капсули

  • 03/25/2017 at 10:40
    Permalink

    Искам да знам дали таблетките Фемарел,може да се приема по време на цикъл тъй като никаде не описва дали е проблем или не е

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *