ФЕМАРЕЛ при менопауза при жени 56 капсули

0 0 0 0 0

Показания на Фемарел

Фемарел е хранителна добавка, предназначена за жени в периода на перименопауза и след това по време на менопауза. Съществуват терапевтични доказателства за облекчаване на симптомите на менопаузата като вазомоторни симптоми (горещи вълни, нощно изпотяване, нарушения на съня), психологични симптоми като нарушения в настроението, чувство за „липса на енергия“, умора, депресия и Физиологични / метаболитни сиптоми като естрогенен дефицит, водещо до сухота на влагалището, атрофичен вагинит, загуба на либидо и диспареуния. Повишава се рискът от сърдечно-съдови заболявания и развитие на остеопения и остеопороза.

FEMAREL

профлексон

Фемарел е произведен при строги фармацевтични условия, продуктът е стандартизирано вещество от растителен произход.

Всяка капсула съдържа:

DT56a (ферментирал екстракт от соя) – 322 mg. (иновативно биохимично съединение, получено на основата на соеви деривати по метод на ферментация;
Linum usitatissimum (смляно ленено семе) – 108 mg.(стрито на прах ленено семе – ексципиент);
Капсула (желатин) – 100 mg. Фемарел е капсулиран в прозрачни желатинови капсули, съдържанието е бежово с кафяви точици. Времето на разпадане е в рамките на 1 час след поглъщане.

Фемарел е създаден изцяло от натурални съставки и НЕ СЪДЪРЖА генетично модифицирани организми.

Прием и дозировка:

Препоръчителен прием на Фемарел е по 1 капсула два пъти на ден (сутрин и вечер), с или без храна.

Фемарел значително облекчава симптомите на менопаузата  при жените.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, на стайна температура, недостъпно за деца. Моля вижте срока на годност, отбелязан върху опаковката и блистера. Не съхранявайте други продукти в същата опаковка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *