ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР / DRILLACALM JUNIOR СИРОП ЗА СУХА КАШЛИЦА 200МЛ

0 0 0 0 0

ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР / DRILLACALM JUNIOR е сироп за лечение на възпаление на гърлото, свързано със суха кашлица. Кашлицата е естествен и необходим рефлекс на защита, която има за цел да прочисти дихателните пътища. Кашлицата може да бъде продуктивна, с наличие на слузни секрети или непродуктивна, т.нар. суха кашлица, която е без отпрачване. Кашлицата се придружава от изтръпване в гърлото и обикновено се усилва през нощта, като по този начин се променя качеството на живот.

В случай на съмнение относно характера на кашлица, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.

drill-calm-junior

профлексон

DRILLACALM JUNIOR е сироп за лечение на раздразнения на гърлото, свързани с кашлица. Сиропът е специално предназначен за прилагане при деца над 6 години. Без съдържание на захар, без оцветители, без парабени, с аромат на ягода.

По своя състав, Дрил Калм Джуниър оформя защитен филм и овлажнява гърлото, което му позволява да се успокои сухата кашлица, включително и да се провокира от някои атаки, като например наличие на дим от тютюнопушене, замърсяване, прах, сух въздух и др.

Съдържание: Глицерол, малтитол течен (E965), хидроксиетил целулоза, натриев бензоат, лимонена киселина монохидрат, натриев цитрат £, ягодов аромат, пречистена вода.

Опаковка: 200мл флакон с дете и капачка. Завършва с мерителна чашка за перорално приложение.

Противопоказания: Не се препоръчва за деца под 6 годишна възраст.

Възможна е алергия към някоя от компонентите.
Ако се появят признаци на гравитация, свързани с кашлица, затруднения хранене, диария, промени в поведението или нарушение на съня , моля да се свържете с вашия лекар.

Наистина, кашлица е най-често се свързва с вирусна инфекция на дихателните пътища, но тя може да бъде признак на заболяване от рода на ларингит, пневмония, астма.

Да се пази от кърмачетата / деца под 6 год.

Начин на употреба:

Използвайте мерителната чашка за измерване на доза от 10мл.

Дозировка:

За деца от 6 год., дозата е 10мл., 3-4 пъти дневно, ако е необходимо. Ако симптомите продължават повече от 5 дни, консултирайте се с вашия лекар.

Ако сте забравили да дадете Drill CALM Junior сироп на време, не удвоявайте приема. Следвайте определените за това схеми на прием.

След всеки прием, изплаквайте чашката със студена вода. Уверете се, че чашката е чиста преди да я приберете в кутията.

Съхранение:

Съхранявайте плътно затворена бутилката, на стайна температура. Да не се използва след изтичане на 3 месеца от първото отваряне.

Производител: Pierre Fabre Medicament

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *