Колаген за стави Допелхерц Актив / Dopelherz Activ, x30 капсули

0 0 0 0 0

Колаген за стави Допелхерц Актив / Dopelherz Activ е хранителна добавка, съдържаща специално създаден комплекс от колаген, който се грижи за нормалното функциониране на ставния хрущял. Капсулите Колаген за стави съдържат високи дози хидролизиран колаген тип II и хиалуронова киселина от натурален произход.

DH-active_Collagen-Joints_web_M

Колагенът изгражда съединителната тъкан, отговорна за здравината, еластичността и подвижността на ставите, нормалното здраве на костите, нормалното функциониране на мускулите и кръвоносните съдове. Колагенът поддържа кожата ви здрава и еластична.

Молекулата на колагена е с голям размер и за да се възприеме от организма, трябва да бъде хидролизирана. По този начин се раздробява на по-малки фрагменти, които спомагат за самостоятелно синтезиране на колаген от организма. От голямо значение за ставите е високото съдържание на колаген тип II.

Хиалуроновата киселина е важна съставна част на синовиалната течност и е с водещо значение за обмяната на веществата между нея и ставния хрущял. Нормално се съдържа в кожата. Хиалуроновата киселина се характеризира със способността си да се свързва с вода. Това спомага за хидратирането на кожата.

Научно доказано е, че с напредването на възрастта, производството на колаген и хиалуронова киселина в организма намалява.

Колаген актив за стави може да се употребява при скованост, травми, наднормено тегло, (в следствие на ускорено износване на ставите), голяма физическа работа, интензивен спорт, затруднено движение, особено при изкачване на стъпала, повишена чувствителност към промени във времето, зряла и напреднала възраст.

Състав:

Колаген хидролизат тип II: 550 мг; Хиалуронова киселина: 55 мг

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули дневно с храната, с достатъчно количество вода.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте продукта като заместител на нормалното хранене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *