ДИОСМИНОЛ МИКРОНИЗИРАН / DIOSMINOL MICRONIZED грижа за венозната система , 500МГ ТАБЛ. Х 60

0 0 0 0 0

ДИОСМИНОЛ МИКРОНИЗИРАН / DIOSMINOL MICRONIZED грижа за венозната система представлява хранителна добавка – концентриран източник на витамини, минерали и други вещества с хранителен и физиологичен ефект. Микронизиран Диосминол се приема самостоятелно или в комбинация с храната, затова е предназначен за директна консумация в малки премерени количества.

diosminol

porychai-onlaine-sega

DIOSMINOL MICRONIZED е естествено вещество, получено от флавоноид хесперидин. Доказано е, че подобрява силата на венозните стени и предотвратява образуването на възпалителни вещества, които да увреждат стените на кръвоносната система. Това подобрява венозния кръвоток и изтичането на кръвта и лимфата от засегнати тъкани.

Хесперидинът е флавоноид, растително добит главно от лимони, грейпфрут и мандарини. Той има антиоксидантен и стягащ ефект върху кръвоносните съдове и се използва за болки в краката.

Семената на Див Кестен съдържат много активни вещества, наречени общо есцин. Те имат противовъзпалително действие и положителен ефект върху съдовата стена. Есцинът се използва в травматични състояния (контузии), разширени вени и усещане за тежки крака и при спазми на краката през нощта.

Активната съставка diosmin е получена чрез микронизиране, хесперидин, както и екстракт от див кестен с нормално съдържание на aesculosidu. Всички съставки са от естествен произход, изключително ефективни и безопасни за използване, както за кратък период от време, така и за дългосрочна употреба, за отстраняване на неизправности и недостатъчност на венозната система като разширени вени, отоци и болки в краката, чувство на тежки крака, травми, натъртвания, както и хемороиди.

Състав:

Активните вещества в една таблетка

  • diosmin 450.00;
  • хесперидин 50.00;
  • екстракт от див кестен (стандартизиран aesculosid 1%) 162.00.

Уникална технология, микронизиране – модификация на активни вещества.

Микронизацията е предизвикателен и технологично напреднал процес, при който е налице намаление CAS-тикови активни съставки микроскопични размери от порядъка на няколко микрона. Високата степен на микронизация гарантира, че 100% от частиците на активните вещества в размер от 5 микрона. Финализация на активните вещества повишава тяхната бионаличност и по този начин ефикасността.
Препоръчителната доза:

По 1-2 таблетки на ден по време на хранене, с достатъчно количество течност.

Важна информация:

Да не се превишава препоръчваната доза. Продуктът не е предназначен като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура до 30 ° C. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Предупреждение:
Диосминол представлява хранителна добавка. Използва се за лечебни свойства, но не е лекарствен продукт. Диосминол Микронизиран не е предназначен като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Минималния срок годност е посочен върху опаковката.

Опаковка: 60 таблетки

Производител:Teva Pharmaceutical Industries Limited

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *