Колилен / Colilen IBS при раздразнено дебело черво Абока / Aboca, х96 капсули

0 0 0 0 0

Колилен / Colilen IBS, на италианската фармацевтична компания Абока / Aboca, се препоръчва за лечение на синдрома на раздразненото черво. Колилен IBS е 100% натурален продукт, който действа безотказно, благодарение на патентования молекулен комплекс ActiMucin, съставен от полизахариди (от алое вера), полифеноли (от лайка и маточина) и смоли (от тамян).

colilen-aboca

Чрез физико-механичното си действие, комплексът ActiMucin взаимодейства с повърхността на чревната лигавица, като образува защитен филм, преодолявайки контактите с дразнещи вещества. Колилен / Colilen се препоръчва при показания за лечение на синдрома на раздразненото черво, който се характеризира с болка, подуване и дискомфорт, придружено от нарушена функция на червата (диария, запек или редуването им). Продуктът Колилен се предлага в удобна опаковка от 96 броя капсули.

Състав:

Функционални вещества: ActiMucin – патентован растителен молекулен комплекс (IT № 102012902020829) от смоли (от тамян), титриран до смоли ≥ 18%, полизахариди (от Алое вера) и полифеноли (от лайка и маточина).

Съдържа още: микрокристална целулоза, кимион, етерично масло от резене.

Капсула от полизахариди от растителен произход.

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули Колилен /Colilen IBS 3 пъти на ден, преди хранене.

Продължителността на приема зависи от интензивността на симптомите: от 2 до 6 седмици. Приемът може да се повтори при повторна поява на първи симптоми. Колилен може да се използва и в съчетание с други продукти за симптоматично лечение в острите фази на разстройството.

Продуктът Колилен е предназначен за лица над 8-годишна възраст. Противопоказен е по време на бременност и кърмене. Не трябва да се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца.

Опаковка: 96 капсули

Производител: Абока / Aboca

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *