Канела, Магнезий и биотин Алфабетик / Alphabetic за регулиране на кръвната захар Ревита / Revita, х90 капсули

0 0 0 0 0

Канела, Магнезий и биотин Алфабетик / Alphabetic е предназначен за регулиране на кръвната захар, както и за поддържане на нормалната концентрация на липидите в организма. Капсулите Алфабетик на Ревита / Revita спомагат за нормалното действие на сърдечно-съдовата система, както и за поддържане на нивото на кръвната захар в граници. Алфабетик с Канела, Магнезий и биотин е продукт с изцяло естествен произход и е с висока терапевтична стойност. Капсулите Алфабетик са предназначени за нуждите на хора с диабет. Предлага се в удобна опаковка от 90 капсули.

alphabetic-cinnamon-Magnesium-biotin

Състав:

Канела, магнезий, хром, биотин алфабетик, въглехидрати
Допълнителни съставки: желатин (капсула), целулоза, магнезиев стеарат, силиций.
Продуктът няма съдържание на захар, сол, пшеница, мая, глутен, соя, млечни продукти, царевица, изкуствени оцветители, както и овкусители и консерванти.

Начин на употреба:

Предназначение за възрастни и деца над 12 години, по 3 капсули на ден.

Хората с диабет и в преддиабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. При бременност, кърмене или прием на лекарства, трябва да се консултирате с лекар преди да приемете продукта. Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Опаковка: 90 капсули.

Производител: Ревита / Revita

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *