Холестемин / Cholestemin за регулиране на кръвната захар и понижаване на холестерола Долеран Фарма / Doleran Pharma, x30 капсули

0 0 0 0 0

Холестемин / Cholestemin представлява хранителна добавка, изцяло натурален продукт, участваща в регулирането на кръвната захар и понижението на холестерола. В състава на Холестеми капсулите влиза екстракт от Тученица. Капсулите Холестемин са специално разработени за вегетарианци, подходящи са както за преддиабетно състояние, така и за болни от диабет тип 2.

cholestemin-500x500_0

xanadren-btn

Кратка информация за отделните съставки:

Тученица – съдържа високо съдържание на витамини от групата В и С, омега-3-мастни киселини (Алфа Линоленова), както и минералите – Калий, Калций, Магнезий и Желязо. Алфа-линоленовата киселина е редно да се приема отвън с храната или с хранителни добавки, тъй като киселината не се синтезира в организма на човека. Алфа-линоленовата киселина е отговорна за намаляване нивата на триглицериди, глюкоза и лошия холестерол – LDL.

Хром – участва в регулацията на глюкозата в кръвта.

Канела – понижава нивата на глюкозата, триглицеридите, LDL холестерола и общия холестерол при хора с диабет тип 2.

При производството на всички продукти са спазени изискванията на добрата производствена практика.

Състав: 

В 1 капсула Холестемин се съдържат: Тученица – 350 мг; Канела (кора от дърво) – 100 мг; Хром (като хром пиколинат) – 100 мкг.

Начин на употреба:

Приема се по една капсула сутрин и вечер след храна.

Продуктът следва да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място!

Опаковка: 30 капсули

Производител: Долеран Фарма / Doleran Pharma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *