Цедралекс / Cedralex енергизиращ крем за крака СЕРВИЕ / SERVIER x150 мл

1 0 0 0 0

Цедралекс / Cedralex енергизиращ крем за крака на френската козметична марка СЕРВИЕ / SERVIER е базиран на специално подбран корсикански лимон. Екстрактът от корсикански лимон е признат от векове с тонизиращите и енергизиращите си свойства. За това кремът за крака Цедралекс има охлаждащо и хидратиращо действие, които се проявяват скоро след нанасяне. Кремът намалява чувството за тежки и уморени крака. Тестван е под дерматологичен контрол. 0041922_cedralex-pozivljajoca-krema-za-noge-150-ml

Свойства:

Енергизиращият крем за крака Цедралекс има незабавно охлаждащ ефект, облекчава чувството за тежест и умора в краката. Меката му и разтапяща се деликатно парфюмирана текстура хидратира нежно кожата. Тъй като текстурата на кремът Цедралекс не лепне и не оставя петна, го прави подходящ за употреба по всяко време на деня, за да възвърне комфорта и лекотата на краката.

Състав:

Екстракт от корсикански лимон и ментол.

Начин на употреба:

Нанася се с леки масажиращи движения в посока от долу на горе от глезените до средата на бедрата. При нужда, прилагайте отново до 4 пъти на ден.
Измийте ръцете си след прилагане. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Опаковка: 150 мл.

Производител: Сервие / Servier, Франция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *