Биотрейд Мелабел избелващ нощен крем Биотрейд / Biotrade, 50ml

0 0 0 0 0

Биотрейд Мелабел избелващ нощен крем има избелващо действие при кожи, склонни на образуване на лунички, при наличие на старчески петна, петна от акне, петна от бременност, различни видове пигментации, хормонални петна, както и образувани от слънцето петна. Biotrade Melabel whitening daily cream е подходящ за всеки тип кожа, страдаща от хиперпигментации. Предлага се в удобна опаковка от 50ml.

biotrade-melabel-night-cream

Може да поръчате онлайн продукта МЕЛАБЕЛ КРЕМ ИЗБЕЛВАЩ НОЩЕН 30МЛ БИОТРЕЙД

от сайта на Аптеки Дара:  xanadren-btn

Състав: 

  • Коджикова киселина / Kojic acid, която има избелващ ефект. Коджиковата киселина блокира свръхпроизводството на пигмента меланин и спомага за равномерното му разпределение по повърхността на кожата;
  • Гликолова киселина / Glycolic acid има нежен ексфолиращ ефект, стимулиращ кожната регенерация, премахващ фините линии и бръчки;
  • Салицилова киселина/ Salicylic acid.

Начин на употреба:

Нанася се само върху тъмните петна на чиста и подсушена кожа. Първата седмица се използва през вечер, а при добра толерантност на кожата всяка вечер за срок от минимум 4 седмици. При по-чувствителна кожа е възможна появата на леко щипане и парене, което е нормално и бързо преминава.

Може да използвате неограничено дълго време до постигане на желаните резултати.

Важно: Мелабел избелващ нощен крем се нанася на предварително почистено и измито с вода лице. Това изискване е задължително, тъй като всички гелове за измиване и тонизиращи лосиони имат различно РН, което може да подсили или намали действието на Коджиковата киселина. Освен така е добре между нанасянето на различни козметични продукти да има интервал от поне 20 минути, за да се избегне неприятното взаимодействие между активните им съставки!

Важно е да знаете още, че по време на употребата на избелващи продукти, не трябва да използвате кремове със съдържание на Ретин А, / както и всякакви продукти, съдържащи производни на витамин А/. В допълнение, избелващите средства правят кожата фоточувствителна, което засилва възможността от повторна хиперпигментация. Затова е задължителна употребата на слънцезащитен крем с висок фактор!

В случай, че усетите парене, сърбеж или получите зачервяване върху кожата, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни е редно да се консултирате с дерматолог.

Продукта трябва да се съхранява на сухи мяста, недостъпни за деца.

Опаковка: 50мл.

Производител: Биотрейд / Biotrade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *